thermaltake-ujdonsagok-a-computex-2017-en/2017/06/05

Thermaltake újdonságok a Computex 2017-en!

2017. június 05. Kocsis Bence

Természetesen a Thermaltake is képviseltette magát a 2017-es Computex rendezvényen, ahol számos újdonságot, köztük innovatív megoldásokat is bemutatott. Ezen újdonságok közé tartozik például a Floe Riing RGB TT Premium Edition sorozat, mely az első olyan folyadékhűtéses processzorhűtőket gyűjti össze, melyek 16,8 millió színt képesek kicsikarni magukból. Ez a LED világítás mind a vizesblokkra, mind a Riing Plus RGB ventilátorokra vonatkozik. A sorozat 240, 280 és 360 mm-es radiátorokkal rendelkező modelleket tartalmaz, így a felhasználók választhatnak igényeiknek megfelelően.

thermaltake  

A Thermaltake nagyon ráállt a 16,8 millió színű RGB világításra, hisz a szivárvány minden színében tündöklő tápegységet mutatott be, a Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium Premium Edition modellt. A kiváló minőségű komponensekből összerakott tápegység Titanium minősítést kapott, ami garantálja a kiemelkedő hatásfokot. Persze a könnyű használatról sem szabad megfeledkezni. Mivel egy nagy teljesítményű tápegységről beszélünk, rengeteg kábel áll rendelkezésre. Ennek megfelelően a moduláris kialakítás megkönnyíti a felhasználók dolgát, hisz csak azokat a kábeleket kell csatlakoztatni, melyeket valóban használni szeretnének.

thermaltake2

A Riing 14 RGB ventilátor 12 darab, egymástól fuggetlenül működni képes LED-et tartalmaz, melyeket a felhasználók 7 módban képesek működtetni. Ezen felül a lehetőség van RGB, egy színű mód kiválasztására és akár ki is kapcsolható a fényár. További lehetőség az effektek sebességének változtatása, erre 4 fokozatot állított be a gyártó. Természetesen itt is használhatóak a DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0, and DPS G Mobile APP 1.0 alkalmazások, melyek megkönnyítik a felhasználók dolgát.

thermaltake3

Írta: Kocsis Bence