Trailer és ingame képek a PES 2019-ből!


A Konami bejelentette, hogy idén augusztusban érkezik a Pro Evolution 2018, mely minden bizonnyal ismételten varázslatos grafikát és számos újítást hoz majd a játékosok számára. A játékban továbbra is érkeznek újabb licendszelt klubok és lesz minden bizonnyal újabb teljes liga is, bár ennek részleteit még homály fedi.

A PES 2019 alatt a stadionokban varázslatos környezet tárul a játékosok elé. hisz napszaknak megfelelően különféle látványvilág lesz majd jellemző. Ami az időjárást illeti, a Konami elmondása szerint például a hó komoly hatással lesz a játszhatóságra. A lelátó még élethűbb lesz az új animációknak köszönhetően. Nem csak látványban , hanem szurkolói hangokban is lesz előrelépés. A készítők a dinamikus felbontási rendszer mellett döntöttek, hogy a játék szép is legyen és tökéletesen is fusson.

A játék előzetes videója:

.

Néhány varázslatos kép a játékból:

.

A játék tehát 2018 augusztus 30-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One konzolokra és PC-re. A játék már előrendelhető digitális és dobozos változatban egyaránt. A játékosok válaszhatnak David Beckham Edition, Standard Edition (dobozos változatok) , valamint Legend Edition, David Beckham Edition és Standard Edition (digitális változatok) közül. Természetesen a verziók különféle extra bónuszokat rejtenek. Hogy miket, azt megtudhatjátok a Konami oldalán!