trust-xpert-touch-2-1-modern-hangzas-minden-teren/2013/09/28

Trust xPert Touch 2.1 - modern hangzás minden téren

2013. szeptember 28. Bibók Richárd Hangeszközök

A múlt folyamán számos Trust eszközt mutattunk be nektek. A mai tesztalanyunk egy xPert Touch 2.1 volt. Ha kíváncsiak vagytok egy modern hangtechnikai eszközre, el ne felejtsetek tovább olvasni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A doboza tükrözi az általános Trust stílust, piros-fehér kivitelben. A feliratokból számos tulajdonságot is megtudhatunk, többek között azt, hogy energiatakarékos, hiszen, ha nem kap jelet az adott számítógéptől, eszköztől, akkor kikapcsolja magát, és jel esetén indul csak újra. Továbbá arra is fény derül, hogy 30W-os teljesítményre képes, amely már képes arra, hogy zenelejátszás esetén egy kisebb helyen kellemes bulihangulatot teremtsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A kicsomagolás után máris a szemünkbe ötlik, hogy nem egy átlagos felszereléssel van dolgunk. A mélynyomót a kezünkben tartva látható, hogy a bekapcsoló gomb kivételével semmilyen egyéb mechanikai kapcsoló nincsen rajta. De akkor hogyan szabályozzuk a hangerőt?  Nos a mélynyomó előlapi részén egy érintésre reagáló kör és körgyűrű találató. A kör által szimbolizált gomb segítségével három beállítás között váltogathatunk, melyekhez különböző színek (kék, piros, lila) tartoznak. A körgyűrű pedig arra szolgál, hogy növeljük, illetve csökkentsük az  adott beállítás (alapesetben kék világítás mellett a hangerő) mértékét.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A felszerelés tulajdonképpen egy mélynyomóból és két kisebb hangszóróból áll. Felületük fényes kialakítású, ez impozáns megoldás, azonban az átlagnál nagyobb mértékben vonzza a port. A mélynyomó kialakításánál arra is figyeltek, hogy elhelyezése esetén ne gátolja meg más tárgyak elhelyezését közvetlen közelében, ugyanis a mélysugárzója nem az oldalán található meg, hanem a hátlapján, ellentétben például a Trust Soundforce 2.1-gyel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Használata során számos beállítást végre hajthatunk hála a 3 beállítási palettának köszönhetően, így az éppen lejátszott médiához állíthatjuk be a hangzás stílusát, ezáltal akár filmet nézünk, akár zenét hallgatunk, vagy éppen különböző stílusú játékokkal játszunk, mindig meghatározhatjuk, hogy reális stílusban halljunk, főleg, hogy egy Battlefield 3 teljesen más hangzást követel meg, mint egy F1 2012. Mi elég sok téren próbáltuk ki a beállítások sokszínűségét, és egyértelműen kijelenthető, hogy az egyes felhasználási területek általában különböző hangzási stílust követelnek meg, azonban az xPert Touch 2.1 érintésvezérlésű kezelőfelületének köszönhetően pillanatok alatt megfelelő beállításokat alkalmazhatunk, ezáltal nagyon sokszínűvé téve mindennapjainkat, tehát az átlag 2.1-es hangtechnikai eszközökhöz képest jóval több lehetőséget kínál.

Összegezve: a Trust xPert Touch 2.1 egy sokszínű, számos területen felhasználható hangszóró rendszer, amely kitűnően eleget tesz a modern igényeknek, hiszen beállításai révén mindig az adott játékhoz, filmhez vagy zenéhez, zenei stílushoz igazíthatjuk hangzását. A boltokban kb. 12-14ezer forintos áron kapható, ami sokszínűségét és hangzásvilágát tekintve kitűnő ár.

tetszett

Trust-logo-3704443296-seeklogo.com

Írta: Bibók Richárd

Hasonló bejegyzések: