tudjuk-hogy-mikor-nezhetunk-bele-az-uj-transformers-filmbe/2016/11/20

Tudjuk, hogy mikor nézhetünk bele az új Transformers filmbe

2016. november 20. Ficsor Tamás

Ha eddig nem volt másért várni a december 16-át, mint a Star Wars első önálló spinoff-jáért, akkor most itt a másik ok. A Rogue One debütálásának napján érkezik a Transformers: The Last Knight rövidebb kedvcsinálója.

A hírt maga a rendező Michael Bay jelentette be egy videón a film hivatalos közösségi oldalain. Már nagyon várjuk az előzeteseket. Egyenlőre csak egy rövidebb IMAX-es promó áll rendelkezésre, amiben egy kicsit a színfalak mögé nézhetünk, illetve egy nagyon kicsi részletek is felbukkannak az új filmből.

Egyenlőre a sztoriról sem tudni sokat. Annyi biztos, hogy a film valahogy kapcsolódni fog Arthur királyhoz és a középkorhoz. Az is biztos, hogy sok ismerős arc visszatér az előző részből, mint például Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Stanley Tucci. Az új női karakter Isabela Moner fogja alakítani, míg a már említett Arthur király szerepét Liam Carrigan kapta.

Mivel a film robotokról szól, így közülük is sok arc tér vissza, mint Optimus Prime, Bumblebee, Drift, Hound és Crosshairs. Fognak újak is csatlakozni mint például Hot Rod és Sqweeks. Természetesen Megatron most sem marad ki a buliból.

A film 2017 júniusában fog megjelenni. De nem ez lesz az utolsó, hisz a kedvencünkről Bumblebee lesz egy spoinoff, ami 2018-ra várható, míg a Transformers 6 2019-ben érkezhet.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aBWhDPw1XrY[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás