uj-androidos-strapatelefon-az-evolveo-tol-strongphone-q6-lte/2016/01/04

Új androidos strapatelefon az EVOLVEO-tól: Strongphone Q6 LTE

2016. január 04. Kocsis Bence Mobil hírek

Az EVOLVEO bemutatta strapatelefon sorozatának legújabb darabját, az EVOLVEO Strongphone Q6 LTE okostelefont. Az EVOLVEO Strongphone Q6 LTE egyaránt megfelel az okostelefonokkal szembeni követelményeknek, miközben kialakításának köszönhetően extrém körülmények között is megállja a helyét. Ahogy az EVOLVEO telefonoktól már megszokott, a Strongphone Q6 is megfelel az IP67-es szabványnak. Ez az jelenti, hogy por- és ütésálló, valamint 30 percig 1 méter mély vízben vízálló, így nyugodtan használható kirándulás, sportolás vagy akár szabadtéri munka közben is. Emellett a telefon megfelel az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által jóváhagyott MIL-STD-810G:2008-as teszteknek is, amelyek alapján a Strongphone Q6 ellenáll a nedvességnek, rezgésnek, homoknak és a szélsőséges hőmérsékleteknek.

A telefon grafikai teljesítményéről és a képminőségről az Adreno 306 grafikus processzor gondoskodik, míg a megfelelő teljesítményt és a gyorsaságot az 1,2 GHz-es Qualcomm processzor biztosítja. Az alkalmazások zökkenőmentes futtatását a 1GB memória teszi lehetővé, amelyhez 8GB-os belső tárhely tartozik. Az okostelefon támogatja a nagysebességű 4G/LTE hálózatot, amelyen keresztül elérhető a gyors böngészés valamint a nagyméretű fájlok akár 150 Mb/s sebességű letöltése is. A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyik ki is kapcsolható.

002 003
.

A készülék megnövelt, 5.0"-es érintőkijelzővel rendelkezik, miközben elődjeihez képest a méretei változatlanok maradtak. Annak érdekében pedig, hogy a telefon még inkább ellenálló legyen a külső behatásokkal és karcolásokkal szemben, a kijelzőt Gorilla Glass 3 bevonat védi. A Strongphone Q6 telefont 8 MP-es, beépített LED vakuval rendelkező kamerával szerelték fel, amely támogatja a High Dynamic Range (HDR)technológiát, így biztosítva a minél tisztább és világosabb képeket az aktuális fényviszonyoktól függetlenül.

Az EVOLVEO Strongphone Q6 LTE január elejétől lesz elérhető 74.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: