uj-gamer-szekek-nem-csak-jatekosoknak/2017/01/20

Új gamer székek, nem csak játékosoknak

2017. január 20. Kocsis Bence Hírek

A korábbi gamer székek sikerein felbuzdulva a Genesis további újdonságokkal kezdi  meg az évet. A Genesis Nitro 550 és Nitro 880 modellek továbbra is rendkívüli kényelmet és stabilitást biztosítanak a játékosok számára, az átlagfelhasználók pedig a minőség mellett a test egészségére gyakorolt pozitív hatásait élvezhetik ki.

Többek között ezért építettünk 4cm vastag párnázást az háttámlába és 7 centiméter vastag párnázást az ülésbe. A vázak úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák, a két párna pedig gondoskodik a fejünk pihentetéséről és a gerincünk, hátunk kényelméről.

nitro22

Mindenki számára mást jelent a tökéletes kényelem, ezért a Genesis Nitro széria több ponton is személyre szabható, legyen szó a magasság állításáról, vagy a kartámaszokról. A Nitro 880 esetében a kartámaszok szöge is állítható, a háttámlát pedig 90 és 180 fok között, a felhasználói igényeknek megfelelően dönthetjük.

nitro223

A gyártó class 4-es gáz emelőket és kiváló minőségű, strapabíró fémet használt a székek vázához. Többek között ezeknek köszönhetjük, hogy 150kg-ig mindenki számára stabilitást és kényelmet kínálnak az újdonságok. A Nitro 880 fém vázára környezetbarát bőr anyag került, míg a Nitro 550-en a rendkívül kényelmes és légáteresztő szövet mellé társult a környezetbarát bőr.

A Nitro 880 75mm átmérőjű kerekein fékeket is találnak a felhasználók, így a legérzelemdúsabb játékok során sem inog meg alattuk a talaj. Mindkét model két színkombinációban kerül piacra: fekete/piros vagy fekete/kék. A Nitro 550 már elérhető a hazai kínálatban 65 ezer forint körüli áron, míg a Nitro 880 megjelenésére picit várni kell, árát egyenlőre nem ismerjük. További információkat a gyártó oldalán találtok!

Specifikációk:
  • Anyag: Nitro880: bőr / Nitro550: bőr (hátul), szövet (elöl)
  • Felépítés: fém váz - Gáz emelők: Class 4
  • Ülésmagasság szabályozás (8-10 cm)
  • Kartámasz szabályozás (A Nitro 880 estében dőlésszög is állítható)
  • Állítható háttámla
  • Hinta mód
  • Maximális terhelés: 150 kg
  • Szín: fekete/piros vagy fekete/kék

Írta: Kocsis Bence