uj-hazat-mutatott-be-a-deepcool/2016/11/01

Új házat mutatott be a DeepCool

2016. november 01. Ficsor Tamás

A tajvani gyártó új házzal rukkolt elő, melyet D-Shield néven kereszteltek el.

A mid-tower méretű ház nagyon visszafogott minimalista dizájnt kapott mégis az előlapja kissé hivalkodóra sikerült a szálcsiszolt alumínium panelnek köszönhetően. Mindenhol fekete és grafit szűrke színnel látták el. Természetesen nem marad el a nyitott ablakos oldallap.

02

A 425 x 188 x 463 mm-es ház belseje ITX, micro-ATX és ATX méretű alaplapokat támogat. A hét darab bővítőkártya valamelyik helyére maximum 350 mm hosszú videó kártya csavarozható. Processzor hűtő terén maximum 160 mm magas léghűtőben lehet gondolkodni. Az előlapon 2 db 5,25”-os rekesz találunk. A cover lemez alatt, illetve a tápegység mögött 3 db 3,5”-os HDD keret áll rendelkezésre. Ezek felett az alaplaptálcán kapott helyet 1 db 2,5” meghajtó hely, valamint még 1 db az alaplap mögött. Sajnos egyik meghajtó sem kapott szerszám nélküli felfogatást.

06

Ha hűtés hatékonyságát szeretnénk fokozni akkor a hátra szerelt gyári 120 mm-es ventilátor mellé még opcionálisan helyezhető előre 2 db, illetve a cover panelre is 2 db 120 mm-es. Az I/O panel a ház tetejére került, ahol a szokásos gombok és audió be- és kimenetek mellett találunk 2 db USB 2.0 és 1 db USB 3.0 portot.

Sajnos a D-Shield áráról és boltokba kerüléséről nincs hír.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás