uj-kozosseg-platformot-inditott-a-cooler-master/2017/01/11

Új közösség platformot indított a Cooler Master

2017. január 11. Herczeg Balázs

A mai nap elérhetővé vált a Cooler Master közösségi platformja, a #MASTERBUILD közösségi platform, mely a felhasználók és a modderek közötti szakadékot próbálja összébb hozni.

“A küldetésünk, hogy erősítsük a PC építők, modderek és készítők közösségét minden szinten annak érdekében, hogy mindenki megtapasztalhassa a PC építés és személyre szabás lehetőségét és örömét” mondta el Raymen Wu, az APAC régió értékesítési, marketing- és modderközösségért felelős vezetője.

cmbuil

A platform nyílt hozzáférést biztosít rengeteg PC építéssel kapcsolatosinformációhoz és személyekhez, akik a témakör határait feszegetik. A MASTERBUILD platform egy olyan hely, ahol olyan tartalmakat találhat a felhasználó, amelyekre leginkább szüksége lehet. Ha csak valamilyen alap információra, mint például képekre van szüksége, elérhető egy gyűjtemény, ahol egyedi PC-k fotói találhatók a világ minden tájáról és néhány egyedi fotó, amelyet felhasználók publikátak a közösségi oldalakon. Elmélyültebb információ terén moddinghoz és PC építéshez kapcsolódó cikkek is találhatók, amelyek útmutatást adhatnak a saját építéshez, valamint megjelennek olyan események is, amelyek keretein belül találkozhatsz építőkkel és modderekkel. Az oldal célja, hogy olyan felhasználó központú élményt hozzon létre, ahol a látogatók nem csak tartalmat találnak, de hozzá is járulhatnak a Közösség és a tartalmak fejlődéséhez. Az egyik fő megvalósulása ennek az, hogy a felhasználók megoszthatják a saját PC-jüket a közönséggel a közösségi médián, vagy közvetlenül az oldalon keresztül. Ahhoz, hogy a közösségi feed-ben megjelenjen, csak meg kell osztani egy képet a nagyszerű PC-dről a Twitteren vagy az Instagramon a #MASTERBUILD hashtaggel a postban. A felhasználók kapcsolatba léphetnek a Cooler Master-rel az oldalon keresztül is, a “Contact Us” oldalon, ahol kérhetik, hogy jelenjen meg a gépük a MASTERBUILD galériában. A platform nem csak informatív szeretne lenni, de szeretné, ha a Közösség is kötődne hozzá. Számos kampány, játék és promóció helyszíne lesz, rendszeres időközönként, így közvetlen kommunikációt biztosít, valamint elismerést és támogatást nyújt a PC építő és modder közösség aktív tagjaival.

Az első megmérettetés el is indult. Hogy megünnepeljük a platform indulását, a Cooler Master $500 értékű nyereményt és pólókat sorsol ki. Mindenki, aki beküldi a gépét a Contact Us fülön január 13-ig, bekerül a galériába és automatikusan rész vesz a nyereményjátékban.

Bővebb információkért látogassatok el a Cooler Master oldalára és adjátok meg az elérhetőségeiteket a ‘Contact Us’ fülön, hogy a #MASTERBUILD csapat tagjai felkereshessenek. http://makerhub.coolermaster.com/modding

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter