uj-leghuteses-processzorhutovel-rukkolt-elo-a-thermalright-erkezik-a-silver-arrow-tr4/2018/07/12

Új léghűtéses processzorhűtővel rukkolt elő a Thermalright: Érkezik a Silver Arrow TR4

2018. július 12. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Thermalright bemutatta a Silver Arrow processzorhűtőjének módosított változatát, mely az AMD Ryzen Threadripper processzorokat képes TR4 foglalatú alaplapokra szerelhető fel.

A Silver Arrow TR4 egy dupla torony-hűtő, mely nyolc darab 6 mm-es nikkelezett réz hőcsővel rendelkezik. A „Coldplate” is nikkelezett réz megoldás. A sűrű hűtőbordák között egy 140 mm-es ventilátor kapott helyet, mely 600 és 2500 RPM között képes működni PWM vezérlés mellett. Maximális fordulatszámon a ventilátor 45 dBA zajszintet produkál. A processzorhűtő maximálisan 320W hőtermeléssel birkózik meg, így a 250W-os TDP-vel rendelkező , második generációs 24, vagy 32 maggal rendelkező Threadripper processzorokat is képes lehűteni.

A gyártó próbálta a memória foglalatokat szabadon hagyni, így a 103 mm-es vastagságnak köszönhetően a RAM foglalatok mindegyike kihasználható.

A hűtő dobozában a vásárlók találnak majd hővezető pasztát, emellett egy csavarhúzó is rendelkezésre áll, melynek beszerzéséről így nem kell gondoskodni.

A gyártó árat egyelőre nem közölt.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: