uj-msi-fm2-gaming-alaplapok-kaphatok/2014/01/23

Új MSI FM2+ GAMING alaplapok kaphatók!

2014. január 23. Kocsis Bence Alaplap hírek

Az MSI bejelentette első AMD FM2+ alapú GAMING alaplapjait A88X-G45 GAMING és A88XM GAMING néven. A díjnyertes GAMING család génjeit örökölve az új MSI FM2+ GAMING sorozatú alaplapok is Killer LAN-nal, valamint Audio Boost hangkiemelő technológiával rendelkeznek, és teljesen új szoftver és hardver kialakítással a még nagyobb játékteljesítményért. Ezen felül, aki egy MSI A88X-G45 Gaming alaplapot vásárol az Assassin's Creed Liberation HD játékot is kap.

Az MSI Audio Boost segítségével és a Creative Sound Blaster Cinema közreműködésével kristálytiszta hang és zene élvezhető a 8-csatornás HD Audió rendszereken. Mivel a teljes audio áramkör el lett szigetelve a többi funkciótól EMI árnyékolással, így ez kevesebb interferenciát és nagyobb stabilitást eredményez a kiváló hangminőség érdekében. Tetőzve mindezt az aranyozott csatlakozók felhasználásával, világító szigeteléssel, stúdió szintű integrált fejhallgató erősítővel és a kiváló minőségű audio kondenzátorokkal, az MSI Audio Boost a legjobb hangminőségű zenét és professzionális játékon belüli hangot szállítja.

a88x85-002

Amikor külső USB egységeket csatlakoztatunk, mint például külső DAC egységeket, csak az MSI Real USB Power képes 5V-ot szállítani az USB portokig az alaplapon. Az MSI USB Audio Power nem csak egy USB portot támogat kizárólag, hanem támogatja az összes USB csatlakozót. Az USB Audio Power tervezés, mely minden USB csatlakozót egymástól függetlenül támogat sokkal stabilabb teljesítményt és audió jeleket biztosít. A teljesen új tervezés eredményeképpen sokkal tisztább hanghatásokat kapunk, csökkentett zajzsinttel, stabil feszültséget biztosítva a külön csatlakoztatott eszközökhöz és élvezve a dúsított hangzást.

MSI_A88XM_GAMING_01

A Killer LAN automatikusan felismeri és felgyorsítja a játékon belüli adatforgalmat az egyéb hálózati forgalmakhoz képest, így simább, akadozás nélküli játék, kiváló teljesítmény és versenyelőny élvezhető. Ezzel az exkluziv, automatikus forgalmi prioritásokat kezelő eszközzel a játékok és a valós idejű chat elsőbséget élvez a rendszer alacsony szintú késleltetésével szemben, így a játékok adatai továbbítására a leginkább ellenőrizhető hálózati hardver áll rendelkezésre.

A Military Class 4 a következő lépés a jó minőségű alkatrészeknél. A Hi-c Cap, Super Ferrit Choke és Solid Cap grantálják, hogy a számítőgépen minden sokkal stabilabban fog futni, még extrém körülmények között is. Ezeket az alkotóelemeket egy harmadik fél hét különböző tesztjén futtaták át, hogy jogosultak legyenek a MIL-STD-810G katonai minősítésre a biztonságos működés érdekében a legkeményebb, legzordabb környezetben is.

Az MSI Gaming alaplapok számos exkluzív új technológiával érkeznek, többek között az új kétfokozat egy másodperces tuningoló, az OC Genie 4, a világ első grafikus megfigyelőfelülete a Click BIOS 4, és a Control Center szoftver, amely egyesíti a monitoring, tuning és távfelügyeleti eszközöket, és még sok minden mást. A könnyen használható, jó minőségű szoftver és hardver kialakítás lehetővé teszi a fogyasztóknak, hogy sokkal kényelmesebb tapasztalatot szerezzenek.

Az MSI A88X-G45 GAMING és A88X GAMING immár hozzáadva a GAMING alaplap családhoz. Függetlenül attól, hogy a legjobb teljesítményre vágyik professzionális játékban, vagy csak egy kicsit játszana a PC-jén, minden feladatra van alkalmas GAMING alaplapja az MSI-nek!

MSI-Motherboard-series

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: