ujabb-lg-g6-kepek/2017/02/04

Újabb LG G6 képek

2017. február 04. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Újabb képek jelentek meg az interneten az LG G6 mobiltelefonról. Az LG G6 hivatalos bemutatása február 26-án lesz eseséges, így addig minden bizonnyal egyre több tartalom és információ kerül fel a világhálóra. A kép alapján az LG G6 fém háza mellett egy csiszolt fém hátlapot is kap, mely kékes-szürke színű és fellelhető rajta a dupla hátlapi kamera is, valamint az ujjlenyomat érzékelő.

lg_new_phone03

A telefon alján egy hangszórót és egy Type-C típusú USB csatlakozót láthatunk . A hangerő gombok a bal oldalon kaptak helyet, a SIM és micro SD foglalat a jobb oldalon látható. Az is biztos, hogy a telefonon lesz 3,5 mm-es jack csatlakozó, mely a telefon felső részén kapott helyet.

lg_new_phone01 lg_new_phone02 lg_new_phone04
lg_new_phone

A képernyő, szinte az egész előlapot lefedi és az is látható, hogy a kijelző szélei lekerekítettek, ami dizájn követi a telefon vonalvezetépsét. A pletykák szerint az LG G6 az IP68 tanúsítványt kapja meg, ami a víz- és porállóságot teszi lehetővé. Emellett az egyre valószínűbb, hogy egy 5,7 hüvelykes, érintőképernyő kapott helyet a telefonon 2880 x 1440 picel felbontással. Belül egy Qualcomm Snapdragon 821 chipset kerülhet és egy nem cserélhető akkumulátor.

forrás: underkg.co.kr

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: