ujdonsagok-a-deepcool-muhelyebol/2017/05/30

Újdonságok a Deepcool műhelyéből

2017. május 30. Kocsis Bence

A Deepcool a 2017-es Computex rendezvényen bemutatta újsonságait, melyek közt szerepel a Gammaxx GT processzorhűtő és a Earlcase RGB számítógépház is.

Az új Deepcool Gammaxx GT elődeihez képest optimalizált hűtési teljesítménnyel rendelkezik, emellett RGB világítást kapott. Az alumínium hűtőbordák közt húzódó négy darab réz hőcső HDT technológiával kapcsolódik a "coldplate-hez", ami jobb hőfelvételt tesz lehetővé a processzorsapkán keresztül.

02 04
.

A hűtőborda tetején lévő alumínium lap alól kiszíűrődő világítás és az RGB ventilátor szinkronban szórja a fényt, de egyedi fényhatások is beállíthatók a felhasználók igényeitől függően. Az RGB világítás egyébként (egyre több alaplapnál megtalálható) az alaplapra csatlakoztatható RGB kábel segítségével csalogatható elő.

01

A gyártó nem csak a hűtési teljesítményt optimalizálta, hanem az összeszerelés módján is változtatott, természetesen jó irányba, így az eddigiekhez képest még könnyebben üzembe helyezhető a hűtő.

A másik újdonság az Earlkase RGB számítógépház, mely egy szép, letisztult megoldás, RGB világítással és magasfokú folyadékhűtés támogatással.

Az 1 mm vastagságú, fém előlap nem csak karcmentes megoldás, de még az újjlenyomatok sem látszanak meg rajta. Ezen felül ott van az edzett üveg oldallap, mely betekintést nyújt a számítógépház belsejébe, de persze nem minden fog látszófni, ugyanis a tápegység egy borítással el let tűntetve, így a belőle kijövő kábelek könnyedén elrejthetők.

03

Az Earlkase integrált RGB világítási rendszerrel rendelkezik , ami egy RGB LED szalagot és két RGB csatlakozót tartalmaz. Utóbbiak lehetőséget adnak RGB világítással ellátott Deepcool termékek csatlakoztatására.

Ami a már említett folyadékhűtés támogatást illeti, a ház felül 280 mm-es, elől ledig 360, vagy 280 mm-es radiátor beszerelését teszi lehetővé.

deepcool

A Deepcool Gammaxx GT processzorhűtője és Earlkase RGB számítógépháza júniusban lesz elérhető 50 és 80 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Írta: Kocsis Bence