vizallo-billentyuzettel-allt-elo-a-corsair/2017/05/30

Vízálló billentyűzettel állt elő a Corsair

2017. május 30. Ficsor Tamás Periféria hírek

Ismét megrendezésre került Taipei-ben a Computex rendezvény, mely arról híres, hogy rengeteg gyártó itt leplezi le a későbbiekben piacra dobott új fejlesztéseit, amik lehetnek igazán hasznosak, valamint nevetségesek is. A Corsair az előbbit tartotta szem előtt, így alkotta meg a termékpalettájukon megtalálható első vízálló billentyűzetét.

bce749ffe3e8

A K68 névre hallgató klaviatúra a márciusban megjelenő K63 nagy tesója. Ez egyrészt a név miatt másrészt pedig a dedikált médiagombok kiosztása és dizájnja miatt állapítható meg. A billentyűzetek felépítését tekintve nagyon hasonlítanak a Strafe-hez, de a raglistán az alatt foglalnak helyet.

A K68 egy 104 gombos kiosztású klaviatúra, mely 100%-ban Cherry MX kapcsolókkal van felszerelve azon belül is a Red variánssal, ami, mint tudjuk közkedvelt a játékosok körében. A kapcsolók mellett a klaviatúra 100% anti-ghosting-gal is rendelkezik. Természetesen a Red kapcsolók LED diódákkal is fel lettek ruházva. A különféle fény effektek és makrók beállításait a CUE szoftverben érhetjük el.

d1ffbdf48690

A K68 érdekessége az, hogy megkapta az IP32-es védelmi szintet, pontosabban ezt még bírja a periféria. Ez azt jelenti, hogy míg a szilárd testek közül max 2,5 mm átmérőjű tárgyaknak, míg folyadék terén max csepegő víz ellen képes megálljt parancsolni. A védelmet főként a kapcsolók köré elhelyezett szilikon gumi pajzs tartja fent.

A Corsair K63 egyelőre NA kiosztásban érhető el 90 €-ért, melybe beleszámít a lecsatlakoztathat csuklótámasz.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

[youtube]

[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: