wrc-7-epic-stage/2017/07/11

WRC 7 - Epic Stage

2017. július 11. Bordás Dávid Játék Hírek

A Rally világbajnokság idén is kap hivatalos játékot. Nem is akármilyen lehetőséggel.

A WRC játékokat egy ideje már a BigBen studió heggeszti és ez a 7. résszel sem lesz másképp. Az évek során sokat és nagyot fejlődött a Rally világbajnokság hivatalos játék, de a Dirt játékokat sosem tudta igazán beérni. Az idei résszel már a Dirt4 orra alá szeretnének borsot törni és egy decens játékkal készülnek bár még sokat nem tudni róla. Ugyanis a közelmúltban jelentették be, hogy készül a WRC 7.

Két videó is érkezett hozzá, az első a játék létezéséről tesz tanúbizonyságot egy Hyundai i20 WRC bemutatásával és turbójának sziszmákoltatásával.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OmkVdJWW9fk[/youtube]

A másik pedig egy új módozatot mutat meg. A neve Epic Stage és egy rallyimádók által régóta követelt lehetőségről rántja le a leplet. A WRC 7-ben teljes szakaszokat is teljesíthetünk, ugyanazokat amiket a WRC pilótái járnak végig egy-egy verseny helyszínén. Tehát nem csak a rövidített 5-6 km-es szakaszok lesznek játszhatók, hanem például a mexikó rally El Chocolate nevű szakaszának mind a 18,46 km-re. Hogy az összes szakasz játszható lesz-e az kérdéses, de mindenképp egy nagyon régóta várt újítás.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TVSzG7iBwok[/youtube]

Pontos dátumot még nem tudunk, de a szokásokhoz híven valamikor ősszel jelenik majd meg a produktum, ami e-sporti szintek elérését is célul tűzte ki magának.

Írta: Bordás Dávid