Zalman ARX 1000: Tápegység komoly gépek számára


Az ARX 1000 tápegységet játékosok és erős grafikus teljesítményt igénylő munkával foglalkozó felhasználók számára alkottuk meg, akik komoly erőt igényelnek, de szemmel tartják a hatékonyságot is. A bivalyerős tápegységeknél nem csak az számít, hogy mennyi szufla van bennük, hanem az is, hogy azt a lehető legkevesebb veszteséggel adják le a hardvereink számára.

A Zalman ARX 1000 80 Plus Platinum minősítése azt jelenti, hogy a hatékonyság a 80  és 94 százalék között mozog, ami a legjobbak között van a piacon. Ahol erő van, ott hő is Az természetes, hogy a nagy teljesítményű hardverekkel telepakolt gépek komoly hőt termelnek.

zalman_002

Az ARX 1000 tervezésekor olyan alkatrészeket használtunk, melyek ellenállóak a magas hővel szemben, ráadásul a 135mm-es ventilátor megfelelő üzemi hőmérsékleten tartja a tápegységet.

zalman_004

Az ARX 1000 DC-DC konvertere biztosítja a stabil energiaáramlást, a dupla PFC áramkör pedig sokkal nagyobb hatékonyságot garantál, mint piac sok egyéb tápegysége.

zalman_003

Az ARX 1000 esetében a biztonságra is nagy figyelmet fordítottunk. OCP (over current), OPP (over power), OTP (over temperature), OVP (over voltage), SCP (short circuit) és UVP (under voltage) védelemmel is elláttuk az újdonságunkat, így biztosítva a hosszú távú stabil működést.

A Zalman ARX 1000 már elérhető 65 ezer forint körüli áron.