zalman-extra-tarhely-barhol-barmikor/2016/11/23

Zalman: Extra tárhely bárhol, bármikor !

2016. november 23. Kocsis Bence
Az SSD-k korszakában sokan kompromisszumot kötöttek az ár és a méret vonalán, így mindig jól jöhet egy kis extra tárhely. Arról nem is beszélve, hogy a fájlok egyre nagyobbak és egyre komolyabb veszélyt jelent a privát szféra megőrzése. Erre remek megoldás lehet a Zalman VE350. A VE350
2.5” SATA I/II/III HDD/SSD meghajtókkal is kompatibilis, így nem kell azon aggódni, hogy külnöleges és drága tároló kell bele. A beüzemeléshez mindent tartalmaz a csomag, még a csavarhúzót is egy praktikus tok társaságában.
A plug & play technológiának köszönhetően nincs szükség extra szoftverek telepítésére, csak csatlakoztatni kell és máris mozgathatjuk az adatokat. Néhány kattintás és egész könyvtárakat helyezhetünk biztonságba vagy a zsebünkbe mozgatást céljából.
Az USB 3.0 interfésznek hála az adatok villámgyorsan mozognak a gép és a külső meghajtó között. A VE350 Virtual ODD támogatást is kapott, ami lehetővé teszi CD-ROM, DVD vagy Blu-ray meghajtóként, illetve ISO telepítő-lemezként való használatát.
ve350_2
Az alumínium ház nem csak stílusos, hanem biztonságos is. Védi a meghajtót a külső behatások ellen és biztosítja a megfelelő belső hőmérsékletet. A ház kis méretének köszönhetően akkor sem foglal nagy helyet, ha éppen nem használjuk és bárhová magunkkal tudjuk vinni.A védelmet a csomagban található minőségi tok tovább erősíti, mindamellett, hogy az alumínium és a bőr remek párost alkot.
A Zalman VE350 Windows 2000-es operációs rendernél, vagy újabb operációs rendszerek esetében szoftver telepítése nélkül használható, 14 ezer forint körüli áron már elérhető.

Írta: Kocsis Bence