zm850-arx-hosszu-tavu-biztos-megoldas/2017/07/21

ZM850 - ARX: Hosszú távú, biztos megoldás

2017. július 21. Kocsis Bence
A ZM850-ARX tápegységet azon felhasználóknak szánja a gyártó, akik komoly gamer konfigurációt vagy munkaállomást építenek és egy megbízható, valamint hatékony alapra vágynak. A 80 Plus Platinum hatékonysági hitelesítés az egyik legjobb a piacon. Ez azt jelenti, hogy a Zalman újdonsága a piac egyik leghatékonyabb megoldása, mely 89-94 százalék közötti hatásfokkal bír, így a lehető legkevesebb energia vész kárba.
.
.
Az ARX széria kiemelt figyelmet kap a gyártótól, minden komponense Japánban készül és kimagasló stabilitást ígér. A 850-ARX DC-DC konverterrel is el van látva és a fázisingadozás elleni védelem sem maradt el. Az OCP (stabilizer over-current protection), OPP (unit over-power protection), OTP (unit over-temperature protection), OVP (over- voltage protection), SCP (short-circuit protection) és UVP (under-voltage protection) védelmek nem csak a tápegység biztonságát és tartósságát biztosítják, hanem a konfiguráció összes többi komponensét is védik.
.
.
A tápegység alacsony zajszintjéről egy 135 mm-es ventilátor gondoskodik, a kényelmes szerelsérért, használatért és szetétikáért pedig a teljesen moduláris kialakítás felel. Az újdonság már elérhető a hazai piacon, méghozzá 55 000 Ft környékén.

Írta: Kocsis Bence