10-generacios-intel-megoldasokkal-frissiti-laptopjait-az-asus

10. generációs Intel megoldásokkal frissíti laptopjait az ASUS

2019. szeptember 04. Herczeg Balázs Laptop/Notebook

Az ASUS ma bemutatta a 10. generációs Intel Core processzorral szerelt új megoldásait. Ezek az új processzorok az eddiginél jobb teljesítményt, javuló üzemidőt kínálnak, így kedvenc ASUS laptopoddal most még többre lehetsz képes kompromisszumok nélkül.

ASUSPRO B9 (B9450)

Mindössze 880 grammos súlyával az ASUSPRO B9 a világ legkönyebb1 14 hüvelykes üzleti megoldása. Az erőteljes specifikációt a kettős PCIe® 3.0 x4 SSD tárhely teszi teljessé RAID 0 és RAID 1 támogatással a gyorsabb adatmozgatás és adatmentés érdekében. A legújabb, 10. generációs Intel Core i7 processzorral szerelt újdonság négy-oldalú NanoEdge kijelzőt kapott, mely lenyűgöző, 94%-os készülékház/képernyő arányt tesz lehetővé egy kompakt, 13 hüvelykes profillal. A kényelmes csatlakozások mellett az Intel Wi-Fi 6 (GIG+ 802.11ax) és Thunderbolt 3 szabványait is támogatja. Az ASUSPRO B9 kimagasló mobil élményeket kínál következő generációs megoldásokkal. A többi ASUSPRO laptoppal együtt az ASUSPRO B9 is rendkívül strapabíró, amit a MIL-STD katonai szabványnak való megfelelés erősít meg.

ZenBook Duo ScreenPad Plus Technológiával

A ZenBook Duo egy forradalmian új laptop, mely elsőként kapta meg az ASUS ScreenPad™ Plus technológiáját, egy teljes szélességű másodlagos érintőképernyőt, mely végtelen lehetőséget biztosan a tartalomgyártók számára és növeli a produktivitást, valamint megkönnyíti a munkafolyamatokat, legyen szó akár egyszerre több feladatról. A másodlagos kijelző észrevehetetlenül igazodik a főképernyőhöz és az integrált ScreenXpert szoftver segítségével számos hasznos applikáció, funkció és kiegészítő-opció érhető el.

A ZenBook Duo-val kibontakozhat a kreatív oldalad, melyhez minden erőt megad az akár 10. generációs Intel Core i7 processzor, az NVIDIA® GeForce® MX250 grafikus egység, az ultragyors PCIe® SSD tárhely és a villámgyors, megbízható Intel Wi-Fi 6 (GIG+ 802.11ax) vezeték nélküli hálózati megoldás.

ZenBook 13/14/15 ScreenPad 2.0-val

A 10. generációs Intel Core i7 processzorral szerelt ZenBook széria innovatív ScreenPad 2.0 technológiával érkezik. Az interaktív másodlagos érintőképernyő új szintre emeli a laptophasználat élményét. Intuitív, okostelefonokhoz hasonló vezérlésével könnyed alkalmazás-kezelést, multitasking-támogatást és egyedi funkciókat kínál.

Mindegyik modell négy-oldalú NanoEdge kijelzővel érkezik, mellyel akár a 95%-os készülékház/kijelző arány is elérhető, vagyis az új ZenBook széria rendkívül kompakt tagokat vonultat fel a dedikált NVIDIA GeForce MX250 grafikus kártya, az ultragyors PCIe SSD és az Intel Wi-Fi 6 mellett.

Egy új szín, a Jégcsap Ezüst is érkezik az új processzorok és technológiák mellé.

ZenBook Flip 14/15 ScreenPad 2.0-val

Az új ZenBook Flip 15 és ZenBook Flip 14 laptopok szintén megkapták a legújabb ScreenPad 2.0 technológiánkat, vagyis az intelligens másodlagos LCD érintőképernyőt, mely hagyományos touchbar-ként is funkcionál. A ScreenPad 2.0-val a ZenBook Flip modellek minden eddiginél sokoldalúbb felhasználást biztosítanak és a produktivitás, valamint a kreativitás eszközévé lépnek elő.

A vékony-kávás NanoEdge érintőképernyő mindkét modell esetében biztosítja a kompakt format, a ZenBook Flip 15 pedig PANTONE hitelesített érintőképernyővel rendelkezik Delta-E <2 színhűséggel a lenyűgöző vizuális élmények érdekében.

Az erőteljes teljesítményt a 10. generációs Intel Core processzorok biztosítják, akár NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q GPU-val, ultragyors PCIe SSD tárhellyel és Intel Wi-Fi 6 támogatással.

Főbb jellemzők

  • ● 10. generációs Intel processzorok: ASUSPRO B9, ZenBook Duo, ZenBook & ZenBook Flip modellek még jobb teljesítménnyel, gyorsabb csatlakozással és jobb üzemidővel
  • ● ASUSPRO B9: A világ legkönnyebb 14 hüvelykes üzleti laptopja, mindössze 880 grammos súllyal, dual PCIe 3.0 x4 SSD-vel és RAID 0, valamint RAID 1 támogatással
  • ● ZenBook Duo: Forradalmian új ScreenPad Plus technológiával, mely egy teljes szélességű másodlagos érintőképernyő, ami segít kibontakoztatni a benned rejlő kreatív erőt.
  • ● ZenBook 13/14/15: Innovatív ScreenPad 2.0 technológiával és villámgyors Wi-Fi 6 csatlakozással
  • ● ZenBook Flip 14/15: ScreenPad 2.0 technológiával, villámgyors Wi-Fi 6 csatlakozással és a ZenBook Flip 15 esetében PANTONE hitelesített 4K UHD érintőképernyővel

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter