a-corsair-is-bele-kezdett-a-gamer-szekek-gyartasaba/2017/05/17

A Corsair is bele kezdett a gamer székek gyártásába

2017. május 17. Ficsor Tamás Periféria hírek

A Corsair a világ egy vezető PC hardver és periféria gyártója, akik kínálatában rengeteg high-end terméket megtalálunk. Az amerikai gyártó most egy új termékvonalat mutatott be, ugyanis megjelentek a Corsair első gaming székei, amik a T1 Race nevet kapták.

A gyártó első székeinek alap színe a fekete, de több színű betétek közül választhatunk: fekete, fehér, piros, kék, sárga, így az összeállított setup színéhez a szék is társulni tud. Mind minden gamer szék, úgy a T1 is megfelelően áramvonalas. Az erős acélvázon sűrű habszivacsok kaptak helyet, melyeket PU bőrrel vonták be. Az ülő részen és a háttámlán, valamint a nyak és ágyéki párnák is egyfajta retró autókárpit varrást kaptak.

T1-RACE-HERO

A kartámaszok 3D felületet kaptak, amiket 4D-ben tudunk állítani 28-38 cm tartományban, hogy maximálisan jól érezzük magunkat. Ha egy kis pihenőre van szükség, akkor jól jön 10 fokonként állítható háttámla, mely 90°-180°-os tartományban mozog. Ezen kívül a háttámla magassága 95 cm, a váll résznél pedig 56 cm. A szék nagy teherbírású 5 ágú lábakon áll, melyek végén nylon kerekek vannak, amik a megfelelő stabilitás mellett a padló épségét is megőrzik. A gázrúgó segítségével az ülőmagasság 32-42 cm között állítható. A prémium érzéshez jobban hozzá tesz a háttámlán lévő hímzett Corsair név és logó.

A T1 Race Gaming Chair 330 €-tól vásárolható meg.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

[youtube]

[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: