a-cougar-bemutatta-integralt-hutessel-ellatott-nxsys-aero-gamer-szeket

A Cougar bemutatta integrált hűtéssel ellátott NxSys Aero gamer székét

2023. október 15. Kocsis Bence Periféria hírek

A jövő megérkezett NxSys Aero néven, legalábbis a Coguar ezt állítja a nemrégiben bemutatott stílusos, ergonómikus és hűtéssel ellátott gamer szék megjelenésével. Az NxSys egy olyann fejlett tervezési koncepciót tükröz, mely a gamer székek következő generációjának hírnöke. Az integrált 200 mm-es RGB ventilátor az NxSys Aero szíve és a gamer székek piacán a maga kategóriájban az első. A ventilátor hűvös levegőt keringet a székben , így órákon át kényelmesen tartja használóját. Olyan ez, mintha saját légkondíciónálót építenénk a székbe, így nincs többé izzadás, vagy nyirkosság érzet a háton. 

De az NxSys Aero nem csak menő, de innovatív elasztomer hálója olyan érzést kelt, mintha a levegőben ülnénk. A további személyre szabott kényelem érdekében fizioterápiás minőségű deréktámasszzal és mágneses fejpárnával látták el. Az RGB ventilátort egy power bank táplálja, mely a szék hátulján egy kis rekeszben került elhelyezésre és egy belső vezetékkel lett összekötve a ventilátorral. A ventilátor sebessége és világítása könnyedén állítható a háttámla oldalsó részén található gombok segítségével. A ventilátor két sebesség módban használható, mely 400 és 800 RPM-es fordulatszámot jelent. Ezekben az esetekben 13,2 és 24,8 dBA a jellemző zajszint. 

A Cougar NxSys Aero október közepétől lesz elérhető 449 eurós ajánlott fogyasztói áron. Ha többet szeretnétek megtudni a Couugar új mager székéről, látogassatok el a gyártó oldalára.


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: