a-garett-bemutatta-a-beauty-relax-nyakmasszirozo-parnajat

A Garett bemutatta a Beauty Relax nyakmasszírozó párnáját

2022. február 23. Kocsis Bence Külvilág

A Garett Electronics bejelentette, hogy a Beauty Relax nyakmasszírozója már Magyarországon is elérhető. A nyakmasszírozó gyengéd rezgésekkel és nyomás előállításával segíti a nyaki izomzat ellazítását. Ez nemcsak a nyaki fájdalmak enyhítését segíti elő, hanem a rossz közérzet és a fáradtság enyhítésére is hatékony megoldást jelent.

A rendszeres masszázsterápiák rendkívül költségesek lehetnek, amelyet hosszútávon sokan nem engedhetnek meg maguknak. A Garett Beauty Relax nyakmasszírozó kiváló alternatívát kínál a masszázsterápiák helyett, amelyet a kompakt kialakításának köszönhetően bárhová magaddal is vihetsz. Az ergonomikus kialakítás, valamint a vibrációs és a kompressziós motor segít a nyaki izomok ellazításában. A készülék amellett, hogy pihentető érzésben részesít, serkenti a vérkeringést és elősegíti a megfelelő testtartás kialakítását is. A beépített akkumulátornak köszönhetően a Garett Beauty Relax nyakmasszírozó könnyedén hordozható, ráadásul egyetlen töltéssel akár két óra üzemidő biztosítására is képes.


A Garett Beauty Relax nyakmasszírozó az ergonomikus kialakításának köszönhetően hatékony megoldást jelent az izomgörcsök enyhítésére. A puha párnázata pedig lehetővé teszi, hogy akár egyszerű nyakpárnaként használhasd a hosszabb utazások során. A memóriahabos bélés könnyedén alkalmazkodik a tested alakjához, ezzel növelve a masszás hatékonyságát is.

A Garett Beauty Relax támogatja a nyomás és a vibrációs motor szabályozását, valamint a két funkció egyszerre történő bekapcsolását is. A funkciók közötti váltás rendkívül egyszerű, mindössze egyetlen gomb megnyomása szükséges hozzá. A készüléken emellett két erősségszabályozó gomb is helyet kapott, így minden felhasználó képes megtalálni a számára előnyös beállításokat.

A Garett Beauty Relax nyakmasszírozó már elérhető a magyarországi kiskereskedelmek kínálatában 28 000 Ft-os ajánlott fogyasztói ár mellett. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: