a-louqe-es-a-noctua-bemutatta-nh-l12-special-edition-cpu-hutot

A Louqe és a Noctua bemutatta NH-L12 special edition CPU hűtőt

2020. július 01. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Loque és a Noctua a tegnapi napon bemutatta új NH-L12 Ghost S1 edition processzorhűtőjét, mely a Ghost S1 ház számára lett kifejlesztve és alapvetően a HTPC méretű konfigurációk számára nyújt extra hűtési lehetőséget. Az alapvető eltérés az NH-L12-t leválto NH-L12S-el szemben, hogy egy kisebb ventilátort kapott, emellett néhány, méretet illető paraméterben lefaragott belőle a gyártó. A hűtőn egy NF-B9 PWM 92 mm-es ventilátor kapott helyet, amely 1600 RPM-es maximális fordulatszámra képes. A hűtő mompatibilis a legújabb Intel LGA 1200 fogalattal és természetesen visszafelé az LGA 115X foglaltokkal és az AMD AM4-el is. Az összeszerelést, mint minden noctua hűtő esetében a SecuFirm2 multi-socket összeszerelési rendszer teszi könnyebbé.


"Azóta, hogy a nagysikerű NH-L12-t leváltotta az NH-L12S láttuk, hogy a Ghost S1 felhasználók mindent megtesznek azért, hogy felkutassák a megmaradt készleteket, vagy használtan szerezzék be az NH-L12-t, ugyanis az S-es változat már nem kompatibilis a a Ghost S1 házakkal. A Ghost S1 jelenleg az egyik legnépszerűbb prémium kategóriás ITX számítógépház, így visszahozzuk az eredeti NH-L12-t egy olyan változatban, mely kifejezetten ehhez a házhoz készült" -  mondta Roland Mossig, a Noctua vezérigazgatója. 

Louqe Ghost S1


A Noctua NH-L12 Ghost G1 55 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira. További információkért látogassatok el a gyártó oldaláraÍrta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: