a-netgear-bemutatta-az-uj-multigigabites-menedzsment-nelkuli-ethernet-switcheit

A NETGEAR bemutatta az új multigigabites menedzsment nélküli Ethernet-switcheit

2022. november 28. Fenes Kristóf Hálózat

Az olyan eszközök száma, mint az egyre nagyobb sebességű és multigigabites képességű WiFi 6 hozzáférési pontok és NAS-ok, folyamatosan növekszik. Ezenkívül a modern alkalmazások használata, a saját eszközök igénybevételének térnyerése és az egyre több és több videós tartalom megköveteli a vállalatoktól, hogy még nagyobb sávszélességgel rendelkezzenek a zavartalan hálózati forgalom biztosításához, amelyet az egyszerű gigabites kapcsolat már nem képes kezelni. Még a legkisebb cégek is jelentős üzleti tevékenységet végeznek a hálózataikon kezelt hatalmas adatmennyiség tekintetében, és ez a terhelés tovább fog növekedni, ahogy az alkalmazások egyre fejlettebbek lesznek.

Hogy segítsük a vállalkozásokat hálózatuk multigigabites sebességre történő költséghatékony bővítésében, bemutattuk legújabb, 5 portos menedzsment nélküli multigigabites switcheinket, az MS105-öt és az MS305-öt. Az MS105 és az MS305 multigigabites Ethernet-switchek öt 2,5 GbE porttal érkeznek egy olyan fémvázban, amely asztalra és falra is egyaránt felszerelhető. Ezek a switchek energiahatékonyak, tartósak, valamint szigorú tesztelésen mentek keresztül, hogy biztosítsák a vállalkozások számára szükséges megbízhatóságot.

Ezekkel a kiegészítésekkel tovább bővítjük a rendkívül rugalmas és skálázható multigigabites switcheink átfogó kínálatát, amelyek minden üzleti igényhez illeszkednek, valamint kategóriájukban a legjobb tervezéssel, teljesítménnyel és biztonsággal rendelkeznek.

Az MS105 és MS305 főbb tulajdonságai:

  • Plug and Play egyszerű beállítással, szoftver vagy konfiguráció használata nélkül
  • 5 multigigabites 2,5 GbE Ethernet-port a gyors és zökkenőmentes produktivitás fenntartásáért
  • Kicsi, masszív asztali fémborítás és teljesen zajmentes működés
  • Rugalmasan használható asztalon vagy falra szerelve
  • Egyszerű felügyelet a portonkénti LED-ekkel a portok aktivitásának és sebességének figyelésére
  • 802.1p forgalom-rangsorolás és jumbo frame támogatás a kifinomultabb hálózatokba történő problémamentes integráláshoz
  • Energiahatékony kialakítás, amely megfelel az IEEE802.3az szabvány követelményeinek

Ezenkívül az MS105 a ProSAFE korlátozott élettartamú garanciánkkal, következő munkanapos csereszolgáltatással és korlátozott élettartamú chattámogatással érkezik. Az MS305-höz 3 év hardvergarancia jár. Mindkét switchre 90 napig ingyenes, a nap 24 órájában elérhető technikai támogatás vonatkozik. Már elérhetők a NETGEAR.com oldalon 149,99 USD (MS105) és 134,99 USD (MS305) áron.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: