a-noctua-piacra-dobta-chromax-kontosbe-bujtatott-dijnyertes-ventilatorait-es-kiegeszitoit

A Noctua piacra dobta chromax köntösbe bújtatott díjnyertes ventilátorait és kiegészítőit

2019. november 13. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Noctua bemutatta díjnyertes ventilátorainak chromax változatát. Az új chromax.black.swap verziói érkeznek a díjnyertes NF-A20, NF-A12x15, NF-A9, NF-A9x14 és NF-A8 ventilátoroknak. Ezen felül a ventilátorokhoz érkeznek az NA-SAVP5 és NA-SAVP6 anti vibrációs padok, melyek felhasználásával olyan kedvelt színösszeállítások hozhatók össze, mint a fekete, vagy fekete / fehér, vagy fekete / vörös. 

"Először 2015-ben mutattuk be a chromax sorozatot, melyet a vásárlók kérésének eleget téve tettünk meg, így innentől kezdve nem csak a minőségre, hanem az esztétikára is sok figyelmet fordítottunk." - mondta Roland Mosssig, a Noctua vezérigazgatója. "Az új chromax.black.swap modellekkel kibővítettük a már létező és legnépszerűbb 120 és 140 mm-es vonalat, így azok számára is próbálunk kedveskedni, akik ITX rendszerben gondolkoznak."

Az új chromax.black.swap vonalú NF-A20 PWM, NF-A12x15 PWM, NF-A9 PWM, NF-A9x14 HS-PWM és NF-A8 PWM modellek a díjnyertes eredeti ventilátorok minden tulajdonságát megőrzik egy attraktív, fekete köntösbe bújtatva. Természetesen az új hűtők megjelenésével a meglévő processzorhűtők is kicsinosíthatók, így új lehetőségek válnak elérhetővé az NH-U9S, vagy NH-D9L szintjén, vagy épp az NH-L12S és NH-L9 hűtők számára. 

Az új hűtők továbbra is a gyártó prémium minőségét hozzák, így az SSO2 csapágyazással ellátott modellek 150 ezer óra garantált működési élettartammal érkeznek, melyhez a gyártó 6 év garanciát vállal. Ami az árakat illeti, az anti vibrációs padok 7 euróba kerülnek majd, míg a ventilátorokért modelltől függően 20 és 35 euró közötti összeget kérnek majd el. További információkért látogassatok el a gyártó oldalára

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: