a-philips-ph805-2020-legjobb-belepo-szintu-fejhallgatoja

A Philips PH805 2020 legjobb belépő szintű fejhallgatója

2020. október 28. Herczeg Balázs Periféria hírek / Hi-Fi

A TP Vision örömmel jelentette be, hogy a Philips PH805 fejhallgató elnyerte a „2020 legjobb belépő szintű fejhallgatója” díjat az idei Trusted Reviews Awards eseményen. 2004-ben az Egyesült Királyságban alapított magazin idén 13. alkalommal rendezte meg a Trusted Reviews díjkiosztó eseményét, ahol a korábbi évekhez hasonlóan megválasztották 2020 legjobb háztartási termékeit, játékait, számítástechnikaieszközeit, TV és Audio termékeit, valamint mobilkészülékeit. A Philips PH805 vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató a TV és Audio termékek kategóriájában győzedelmeskedett.

„A Philips PH805 kiválóan szemlélteti, hogy a belépő szintű fejhallgatók nem feltétlenül fognak csalódást okozni. A Philips terméke minden tekintetben többet kínál, mint a hasonló árkategóriás megoldások. A 30 órás üzemidejével, a tartós és kényelmes kialakításával, valamint a kiváló hangszínével igencsak kevés gyengeponttal rendelkezik, így PH805 mindenképp megérdemli az év legjobb belépő kategóriás fejhallgatójának díját!” – nyilatkozta a Trusted Reviews szerkesztősége.

Zajmentes élvezet

A PH805 fejhallgató fejlett digitális ANC hibrid technológiája révén négy ECM mikrofont használ - két visszacsatoló mikrofont a fülhallgató belsejében és két előremenőt a fülhallgató kívül -, hogy olyan zajszűrő képességet érjen el, amely akár 27dB vagy a háttérzaj 95% -át képes elhárítani. Továbbá a fülpárnák lágy memóriahabból készültek és ergonomikus kialakításúak, amelyek együttesen kiváló passzív zajszűrést kínálnak. A fejhallgató Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiát használ a csatlakozáshoz és a lejátszáshoz, ráadásul 30 órás akkumulátor üzemidővel rendelkezik.

A Philips PH805 vezeték nélküli aktív zajszűrős fejhallgató már elérhető a hazai kiskereskedelmek kínálatában.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: