a-steelseries-bemutatta-a-kulonleges-kiadasu-dragon-arctis-nova-7-et

A SteelSeries bemutatta a különleges kiadású Dragon Arctis Nova 7-et

2024. január 09. Fenes Kristóf Periféria hírek

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója,az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával ma bemutatta a különleges kiadású Dragon Arctis Nova 7 sorozatú headsetet. A kínai és tajvani örökséggel rendelkező SteelSeries tervezők és termékmenedzserek közössége által tervezett Dragon Arctis Nova 7 tiszteleg az örökségük és kultúrájuk, a családi összejövetelek és fesztiválok hagyományai előtt, és ünnepli a 2024-es holdújév kezdetét.

A 12 kínai állatövi jegy (Zhōngguó shí’èr shēngxiào dòngwù) egyikét, egy sárkányt (Lóng) helyeztek a középpontba, melynek ikonját lágyabb szélekkel alkották meg modernebb megjelenést kölcsönözve neki. A sárkány teste a „sárkány” kínai karaktere köré fonódik, és egy halom szerencsefelhő (xiángyún) tetején ül. A hangszórók fedlapjain díszelgő sárkány alatt megbújva a kínai szerencse (Fú) kör alakú változata díszíti a fülkagylókat, míg a fejpánt a sárkánypikkelyek formáját használja. A mélyvörös szín a jólétet szimbolizálja az életben, és merész arany díszíti, amely a pénzt és a vagyont jelképezi.

Négy évnyi innovatív és aprólékos tervezést követően a SteelSeries készen áll a határok feszegetésére, hogy megoldja a sokrétű „gamer életstílus” problémáit és újraalkossa a világ első számú prémium gamer headsetét. Legyen szó akár útközbeni játékról, Spotify-hallgatásáról vagy Netflix-nézéséről vonaton vagy buszon történő ingázás során; egy Zoom-hívás lebonyolításáról, ahol ki kell szűrni a zajokat a közös lakásban, munkahelyen, kávézóban vagy az otthoni irodában, ahol virgonc gyerekek szaladgálnak, az edzőteremben vagy a kosárlabdapályán; Call of Duty MWII vagy Mario játszása közben otthon, és még sok más helyzetben… Üdvözlünk a gamer életmódhoz tervezett hangzás jövőjében!

Az elit teljesítmény alapfelszereltségként érkezik. Az Arctis Nova 7 Nova Akusztikus Rendszerrel érkezik, ami egyesíti a hardvert és a szoftvert, hogy még magasabbra emelje a lécet a versenytársak előtt, és a „gamer életmódot” folytatóknak egy új szupererőt adva, amit „Almighty Audióként” ismerünk. Egyedi tervezésű magas hanghűségű driverek kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot és magával ragadó 360°-os térhatású hangzást biztosítanak a lebilincselő hangzásvilágért, együtt a Sonar Audio Software Suite-tal, amelyben az első professzionális szintű parametrikus ekvalizer is megtalálható gamereknek, és amivel minden egyes frekvenciát beállíthatnak, páratlan hangszínszabályzást biztosítva.

A vezeték nélküli szabadságnak és az egyidejű hangzásnak köszönhetően egyszerre két hangfolyamot hallgathatsz 2,4 GHz-en és Bluetoothon keresztül, így egyszerűen válthatsz PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch, iPhone, Android és más USB-C-vel rendelkező mobileszközök között. A kommunikáció kulcsfontosságú, az új, mesterséges intelligencia által vezérelt 2. generációs ClearCast zajszűrés pedig kristálytiszta kommunikációt biztosít a felhasználóknak. A kifejezetten gamereknek tervezett kétirányú mikrofon ugyanazt a technológiát használja, amelyet a Formula–1-es csapatok is alkalmaznak, továbbá elnémítja a zajt és a zavaró tényezőket, beleértve a gombnyomást és a billentyűzet lenyomását, a munkatársakat a közös irodákban, a családtagokat és a háziállatokat, miközben otthon dolgozol és háttérzajt a kávézókban. Ezenkívül a mikrofon is újra lett gondolva egy egyedi kialakítással, amely visszahúzott állapotban teljesen beleilleszkedik a fülkagylóba, hogy stílusos és visszafogott megjelenést nyújtson útközben is.

Kiemelt tulajdonságok:

  • Arctis Nova 7 Wireless – Szakadj ki a hétköznapokból, és add át magad az Almighty Audio világának az Arctis Nova 7-tel! Hallgass egyszerre két hangfolyamot egyidejűleg 2,4 GHz-en és Bluetoothon keresztül, és maradj csatában a 38 órás üzemidejű akkumulátorral, valamint a gyorstöltési funkcióval, ami 6 óra használatot tesz lehetővé mindössze 15 perc töltés után! Tapasztald meg a zajmentes kommunikáció élményét, ahogy az AI-algoritmusokkal vezérelt 2. generációs ClearCast mikrofon kristálytisztává teszi a csapatbeszélgetés bejövő és kimenő hangját! A ComfortMax rendszer 4 pontos állíthatóságot és légáteresztő AirWeave Memory Foam fülpárnákat biztosít a maratoni játékmenetekhez bármilyen platformon. Akülönleges kiadású Dragon Arctis Nova 7 sorozatú headsethez egy extra, piros és arany színű fedlapkészlet is tartozik. Az eredeti SteelSeries Arctis 7 volt minden idők legtöbbet díjazott headsetje… Üdvözlünk a gaming hangzás jövőjében!

A különleges kiadású Dragon Arctis Nova 7 január 8-án, előrendelhető a SteelSeries.com oldalon, valamint egyes kiskereskedőknél és kereskedőknél szerte a világon, majd január 22-től kerül a boltokba a következő ajánlott fogyasztói árakon:

  • Dragon Arctis Nova 7 Wireless – US: 199,99 USD | EMEA: 219,99 EUR | APAC: 219,99 USD
  • A SteelSeries Sonar Audio Suite ingyenesen letölthető a következő oldalról: SteelSeries.com/gg/sonar

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: