a-tcl-tobb-dijat-is-bezsebelt-a-2024-red-dot-awards-on

A TCL több díjat is bezsebelt a 2024 Red Dot Awards-on

2024. július 09. Kocsis Bence Periféria hírek

A TCL több termékét is elismerték a 2024-es Red Dot Awards díjátadóján. A TCL továbbra is fejlődésben van a tervezés és technológia terén és a felhasználói élmény fokozása iránti elkötelezettség kiterjed a sportszótakozásra is, melyre élő példa a kiterjedt parnerség futballcsapatokal és ikonikus sportolókkal, melynek célja a sportrajongók világszinten való elérése. A sportműsorok megtekintéséhez kivételes alapot teremtő televíziók mellett a hangélményre is fókuszál a gyártó, így a televíziók mellett a hangsugárzói is a díjak várományosai voltak.

TCL 2024 QD-Mini LED TV Series - 115X955 Max: Páratlan pontosság és teljesítmény

A TCL 115 x955 Max a fejlett technológiát és a kiváló dizájnt ötvözi. A sorozat kombinálja a 6. generációs Mini LED, QLED tecnológiákat, a 4K HDR Premium 5000-et, a 144 Hz-es Motion Clarity Pro-t az erőteljes precíz kontraszt és élénk, színes HDR képminőség érdekében. A Game Master Pro 3.0, HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR , FreeSync Premium Pro TCL Game Bar és 240 Hz-es Game Accelerator segítségével az X955 Max kivételes HDR léményre lett szabva filmnézéshez, streameléshez, sportesemények megtekintéséhez és játékhoz egyaránt. Az X955 Max támogatja a legújabb HDR formátumokat, mint a HDR10+, a Dolby Vision és Dolby Vision HQ.

TCL TV C65 & P75 Series: Tökéletes látvány és HDR

A TCL C65 sorozatban a QLED PRO, 4K HDR Pro és Motion Clarity kombinációja éles HDR képminsőséget biztosít. Ez a sorozat tartalmazza a Game Master 3.0-t, 120 Hz-es Game Acceleration technológiát (55, 65, 75, 95 hüvelykes változat), valamint 240 Hz-es Game Acceleratort a 98 hüvelykes változat esetében. A sorozat támogatja a HDR10+-t és Dolby Vision-t,így tökéletes társ a HDR-támogatott filmek esetében,játékoknál és sportműsoroknál. A sorozat emellett a valaha volt legfejlettebb Smart TV rendszerrel is büszkélkedhet beépített Google aszisztenssel. Ez lehetővé teszi kedvenc tartalmaink gyors elérését hangvezérlés segítségével. A kiváló minőségű beépített Onkyo Dolby Atmos 2.1-es hangrendszer magával ragadó hangminőséget biztosít.  

A TCL P75 sorozat színes és éles HDR képminőséget kínál. A sorozat támogatja a Game Master 3.0-t, a HDR10+-t és a Dolby Vision-t, így tökéletes társ lehet HDR filmek, játékok és sprortműsorok élvezéséhez. 

A 120 Hz-es Full HD Game Accelerator játékgyorsítóval felszerelt P75 sorozat gyors és zökkenőmentes játékot tesz lehetővé 40K 60 Hz-en, vagy Full HD 120 Hz-en. A TCL P75 sorozat tagjai a beépített hangszóróknak köszönhetően kiváló, Dolby Atmos hangminőséget biztosítanak. A sorozat tagjai keret nélküli fém kialakítást kaptak, ami ötvüzi az eleganciát és a megtekintési élményt. 

TCL S5/S4 Series Home Theatre Soundbar: Magával ragadó hangélmény

A TCL S5 és S4 sorozatú hangprojektorokat úgy tervezték, hogy mindeki számára magával ragadó hangzást biztosítsanak. Az elegáns dizájn illeszkedik a különféle belső stílusokhoz, egyéniséget, melegséget kölcsönözve az otthonoknak. A hangzás javítása érdekében a felhasználók választhatnak mélynyomóval ellátott modellt is. Az előző generációs modellek vizuális jellemzőire alapozva egy jellegzetes fénycsík került a sugárzó tetejére, mely a TCL soundbar termékportfóliójának jellegzetes "Cosmic Line" dizájnelemévet tartalmazza.  

A TCL S5 és S4 sorozatú hangprojektorok megfizethető és egyszerűen beállítható hangrendszerek, melyeket úgy terveztek, hogy mindenki számára kiváló minőségű hangzást biztosítsanak. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: