a-thermaltake-bejelentette-a-the-tower-200-mini-toronyhazat

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházat

2023. június 23. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake bemutatta a The Tower 200 Mini toronyházat, egy exkluzív mini-ITX házat, amely egy 4090-es grafikus kártyát és egy 280 mm-es AIO-radiátort is képes befogadni. Egy kompakt házként a The Tower 200 nemcsak a helytakarékosság előnyével rendelkezik, de a csúcskategóriás hardverek támogatását sem áldozza fel. Hogy fenntartsa panorámás betekintését és hűtési teljesítményét, a Tower 200 megtartotta az elülső edzett üveges panelt, és mind a bal, mind a jobb oldalát perforált panelekre cserélte, miközben két 140 mm-es CT140 ventilátort használ a jobb hűtési teljesítményért. A The Tower 200 egy tágas mini-ITX ház, amely megjelenésében és teljesítményében is megfelel az igényeknek.

A The Tower 200 megtartja elődei ikonikus függőleges szerkezetű kialakítását, rugalmasságot biztosítva, és csökkentve a játék- és munkaterület aggályait. A The Tower 200 jól megtervezett légáramlása kiküszöböli a mini-ITX házak hűtési teljesítményével kapcsolatos általános aggályokat. A bal, jobb és alsó oldalról érkező hideglevegő-bemenetek, valamint a felső- és hátoldali meleglevegő-kimenetek folyamatosan alacsonyan tartják a belső hőmérsékletet. Az egy-egy felülre és hátulra előtelepített CT140 140 mm-es PC-ventilátoron kívül a The Tower 200 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy különböző komponensek telepítésével kivételes hűtési rendszert építsenek ki. A jobb oldalon a The Tower 200 akár két 120/140 mm-es ventilátort vagy egy 280 mm-es AIO-radiátort is támogat. Emellett a levehető ventilátorkeret megkönnyíti a telepítés folyamatát, míg a kivehető porszűrők kiváló porvédelmet biztosítanak.

Bár a The Tower 200 egy mini-ITX toronyház, mégis jó hardveres támogatásra optimalizálták. A The Tower 200 egy akár 200 mm magas CPU-hűtő, egy akár 380 mm hosszú GPU és egy akár 220 mm hosszú tápegység beszerelésére is alkalmas. A The Tower 200 kapacitása egy 4090-es GPU és egy szabványos méretű tápegység befogadására is képes, így a felhasználók a legújabb generációs csúcskategóriás komponensekkel építhetik meg álmaik PC-jét. Ezenkívül a The Tower 200 egy GPU-stabilizátorral is rendelkezik, amely megakadályozza a GPU meghajlását használat vagy szállítás közben. Az I/O-portok tekintetében két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type C és egy HD Audio porttal érkezik, amelyek szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítanak. Ezenfelül, ha a The Tower 200 vizuális hatásán szeretnél javítani, külön egy 3,9 hüvelykes TFT-LCD panelkészletet is megvásárolhatsz. Az LCD kijelzőn megjeleníthetők az alkatrészek valós idejű információi, az óra- és az időjárási üzemmód, sőt, a TT RGB Plus 2.0 szoftver segítségével bármilyen képet vagy GIF-et is feltölthetünk rá.

A The Tower sorozat új tagjaként a The Tower 200 egy mini-ITX toronyház függőleges szerkezeti kialakítással, jól megtervezett hűtési teljesítménnyel és olyan paraméterekkel rendelkezik, amelyek akár egy 4090-es grafikus kártyát és egy 280 mm-es radiátort is képesek támogatni. A The Tower 200 egy kicsi, mégis tágas toronyház, amely azok számára alkalmas, akik egyszerre szeretnének kompakt méretet és hatékony teljesítményt elérni.

Írta: Kocsis Bence