a-thermaltake-bemutatja-a-the-tower-300-mikro-toronyhazat-egyedi-nyolcszogletu-prizma-kialakitassal-es-vizszintes-elhelyezhetoseggel

A Thermaltake bemutatja a The Tower 300 mikro toronyházat egyedi nyolcszögletű prizma kialakítással és vízszintes elhelyezhetőséggel

2024. május 08. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. Most egy új mikro-ATX házzal egészült ki – a The Tower 300-zal – a sorozat, jellegzetes nyolcszögletű megjelenéssel, és lehetővé téve a hagyományos függőleges és az egyedi vízszintes elhelyezést. A toronyház 7 színben kapható: Hydrangea Blue, Bumblebee, Matcha Green, Racing Green, Turquoise, fekete és fehér. A The Tower 300 folytatja a Tower sorozat örökségét és még látványosabb megjelenéssel debütál.

A The Tower 300 megtartotta elődei klasszikus függőleges kialakítását, és kisebb alapterülete nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a a játékra- és munkára használt területen. Kreatív nyolcszögletű prizmaformája reflektorfénybe helyezi a The Tower 300-at, továbbá három edzett üvegpanellel érkezik, olyan betekintést nyújtva, ami lehetővé teszi a kifinomult belső kialakítás bemutatását. A The Tower 300 hatalmas hűtési támogatást is kínál, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a nekik tetsző csúcskategóriás hardvert telepítsék. Két CT140-es ventilátorral lett előtelepítve és akár nyolc 140 mm-es ventilátor befogadására is alkalmas. Ezenkívül a The Tower 300 kompatibilis egy 420 mm-es AIO-radiátorral a jobb oldalon egy kivételes hűtési megoldásért. A toronyház tetején, alján, két oldalán és hátulján található eltávolítható szűrőkkel a The Tower 300 pormentes környezetet teremt, hogy megvédje a belső alkatrészeket.

Hogy a The Tower 300 látványosabb legyen, beszerezhető a külön megvásárolható LCD-panelkészletet és a toronyháztartó-készletet, amikkel továbbfejlesztjük a gépünket. Az LCD-panelkészlet egy 3,9 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, ami képes megjeleníteni az alkatrészek valós idejű információit, az aktuális időt és időjárást, vagy feltölthetünk rá bármilyen képet vagy GIF-et a TT RGB Plus 2.0 szoftveren keresztül. A toronyháztartó-készlet tartalmaz egy alsó fedlappanelt és egy kijelzőállványt a ház vízszintes elhelyezéséhez, lehetővé téve, hogy egyszerűen, különleges módon mutassuk be a The Tower 300-at.

A The Tower sorozat új tagjaként a The Tower 300 megtartja a szeretett függőleges szerkezeti kialakítást, fejlett hűtési támogatással és változatos színválasztékkal. Az innovatív nyolcszögletű prizmaforma bevezetésével a The Tower 300 nemcsak a The Tower sorozat örökségét folytatja, hanem friss és jellegzetes esztétikát is hoz a termékkínálatba. További információkat a gyártó oldalán találtok. 


Írta: Kocsis Bence