a-thermaltake-bemutatja-a-tower-500-at-amely-az-elso-kozepes-meretu-toronyhaz-a-the-tower-sorozatban

A Thermaltake bemutatja a Tower 500-at, amely az első közepes méretű toronyház a The Tower sorozatban

2022. június 16. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake bejelentette Tower 500 közepes toronyházát, amely az első közepes méretű modell a The Tower sorozatban. A Tower 500 egy vertikális kialakítású számítógépház, melynek három oldalán 4 mm-es edzett üveglapok találhatók a panorámás látvány biztosításáért, továbbá fekete és hófehér változatban is kapható. A Tower 500 nemcsak modern megjelenésű, hanem hihetetlen hardverbővítést és fejlett hűtési konfigurációkat is támogat az átfogó rugalmasságért.


A Tower 500 remek hardverbővítési lehetőségekkel rendelkezik, hiszen támogatja az E-ATX alaplapok (12 x 12 hüvelyk), valamint akár nyolc 3,5 hüvelykes HDD vagy négy 3,5 hüvelykes HDD és nyolc 2,5 hüvelykes SSD befogadását is. A kiváló hűtési teljesítményre tervezett Tower 500 két beépített 120 mm-es szabványos hátsó ventilátorral érkezik, amelyek megakadályozzák a CPU és a GPU túlmelegedését. Sőt, a tágas belső térből adódóan a sokoldalú hűtési megoldások széles választéka is használható. Összesen tizenegy 120 mm-es ventilátor szerelhető a gépház belsejébe a légáramlás elősegítésére. Az all-in-one hűtések tekintetében a felhasználók egy 360 mm-es multifunkciós hűtőt is felszerelhetnek a radiátor-tartókeret használatával és a jobb oldali panel 180 fokos elfordításával, így a meleg levegő közvetlenül a mesh-felületen keresztül távozik, ezzel optimális hűtést biztosítva. Egyedi hűtés tekintetében egy maximum 399 mm-es LCS-radiátor is beszerelhető a jobb oldali tartókeretbe; sőt, a toronyház alján egy ventilátortartó is helyet kapott, amely nemcsak függőlegesen vagy vízszintesen szerelhető fel, hanem két 120 mm-es ventilátort vagy egy extra radiátort is el lehet ott helyezni, hogy az LCS-megoldások még vonzóbbá váljanak.


A vizuális effektek újabb szintre emeléséhez a felhasználók egy opcionális beszerelhető LCD-panelkészletet használhatnak a Tower 500 alsó részén. A Thermaltake TT RGB Plus szoftverével a 3,9 hüvelykes LCD-kijelző számos személyre szabható lehetőséget kínál a felhasználóknak, beleértve a valós idejű rendszerinformációk felügyeletét, vagy akár az „időjárási módba” váltást, amely a felhasználó IP-címe alapján jeleníti meg az aktuális helyi időjárást. A felhasználók kedvenc képeiket vagy GIF-animációikat is feltölthetik, hogy az extra hangulattal még egyedibbé tegyék a számítógépeiket.

„Build on Our Legacy” – A klasszikus The Tower sorozatát bővítéséhez a 900-as és a 100-as modellek legjobb tulajdonságait egyesítették, hogy a két modell mellett még egy extra választási lehetőséget kínáljanak. Ha téged is lenyűgöz a The Tower sorozat egyedi függőleges kialakítása, vagy csupán egy szemet gyönyörködtető toronyházat keresel, amelyben megmutathatod a PC-összeállításodat, akkor a Tower 500 jelenti a tökéletes választást.

A Thermaltake The Tower 500 közepes toronyház már elérhető, további információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence