a-thermaltake-bemutatta-a-divider-300-tg-air-toronyhazat

A Thermaltake bemutatta a Divider 300 TG Air toronyházat

2021. szeptember 11. Kocsis Bence Gépház hírek

A Thermaltake bejelentette a Divider 300 sorozat kibővítését - jelenlegi klasszikus TG és a TG ARGB modellek mellett - az új TG Air változattal, amely jobb légáramlást kínál a korábbi megoldásoknál.

A Divider 300 sorozat ATX-kialakítású közepes méretű toronyházakból áll, amelyek szimmetrikus, háromszög alakú oldalsó panelekkel rendelkeznek: egy edzett üvegpanelből és egy fémlapből áll. Az utánozhatatlan kialakításának köszönhetően a Divider 300 sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sajátos módon mutassák be rendszerüket akár kétféle színben, hiszen a sorozat elérhető fekete és hófehér színben. Úgy tervezték, hogy támogassa a szabványos ATX alaplapokat, ráadásul az elől található I/O portoknál a két USB 3.0 mellett egy USB Type-C csatlakozó is megtalálható. Ezenkívül a szabadalmaztatott PCI-E keret biztonságos lehetőségeket kínál a függőleges GPU elhelyezéshez, de akár a videokártyát közvetlenül fektetve is lehet csatlakoztatni az alaplaphoz, ezzel lehetővé téve a hosszabb méretű kártyák támogatását. A légáramlást tovább javítja a beépített háromszög alakú oldalpanel az oldalsó szellőzésnek köszönhetően. Figyelemreméltó, hogy a Divider 300 sorozat támogatja az AIO folyadékhűtéseket is, beleértve a legújabb TOUGHLIQUID Ultra CPU AIO-t, valamint a Floe RC Ultra CPU és memória AIO folyadékhűtést is.

300 TG Air Edition - az egyenletes légáramlásért

A vadonatúj Divider 300 TG Air tervezési koncepciója során a légáramlás hatékonyságát vették figyelembe. Ennek a kiadásnak a legkülönlegesebb tulajdonsága az előlapon lévő perforált T-alakú légáteresztő nyílások, amelyek a TT logót rajzolják ki. Ez a kialakítás egyszerre nyújt kiváló esztétikai megjelenést és hűtési teljesítményt. A hagyományos, teljes üvegből vagy teljes acélból készült panelekhez képest a légáramlásra optimalizált panelek lehetővé teszik a keletkező hő hatékonyabb eloszlatását. A két, elől és hátul is előtelepített, 120 mm-es ventilátorral a Divider 300 TG Air kiváló hűtést biztosít.

Divider 300 TG ARGB Edition - lenyűgöző fényeffektusok és alaplapi RGB szinkronizáció

A Divider 300 TG ARGB három előtelepített, 120 mm-es ARGB ventilátorral rendelkezik, amelyek szinkronizálhatók az ASUS Aura Sync-kel, a GIGABYTE RGB Fusion-nel, az MSI Mystic Light Sync-kel és az ASRock Polychrome alaplapi RGB szoftverrel. Az RGB világítás 16,8 millió szín közül állítható, emellett a ventilátorok páratlan szellőzést biztosítanak. Az elegáns fekete és fehér toronyházak kiemelik az RGB ventilátorok színjátékát.

Divider 300 TG Edition - egyszerű és klasszikus

A Divider 300 TG elülső és bal oldalán is rendelkezik 3 mm vastagságú edzett üvegpanelekkel. A klasszikus Divider 300 TG különösen azok számára alkalmas, akiknek már minden más hardverük megvan, beleértve a ventilátorokat is. Az egyszerűsége nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, hogy saját igényeik alapján állíthassák össze rendszerüket.​​​​​​​

A Thermaltake Divider 300 TG 25 ezer forint környékén szerezhető be, míg a Divider 300 TG ARGB 38 ezer forintos jellemző árcédulával rendelkezik, a frissen érkező Divider 300 TG AIR ára egyelőre nem ismert. 

Írta: Kocsis Bence