a-trust-uj-2k-webkamerat-kinal-a-minosegi-videohivasokhoz-az-egesz-hazban-es-a-otthoni-munkahoz

A Trust új 2K webkamerát kínál a minőségi videohívásokhoz az egész házban és a otthoni munkához

2021. május 31. Kocsis Bence Periféria hírek

A Trust bemutatott egy új Taxon webkamerát. Családok és othoni munkások számára a márka legújabb webkamerája QHD felbontással (2560 x 1440), plug-and-play USB csatlakozással és különféle felszerelési lehetőségekkel rendelkezik, hogy kiváló minőségű, könnyen használható webkamerát kínálhasson.

Mivel a mindennapi tevékenységek nagy része még mindig a ház körül zajlik, az otthoni és a családi dolgozók is a minőségi termékekre támaszkodnak, hogy digitális kapcsolatban maradjanak. Ezért a Trust kibővíti webkamera kínálatát egy 2K Taxon webkamerával. A QHD felbontás (2 560 x 1 440) 30 képkocka másodpercre sebességgel pixeltiszta videót biztosít, míg a két integrált mikrofon egyértelműen rögzíti a hangokat, és nem zavarja a hangot.

A Taxon intelligens funkciókkal is rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. Nagylátószögű üveglencséje ideális csoportos hívásokhoz; A 80 fokos szög szélesebb területet fed le, mint egy szokásos objektív, így több ember fér el a videóban anélkül, hogy mozgatnia vagy módosítania kellene a kamera helyzetét. Ezenkívül az adatvédelmi szűrők megvédhetik a magánéletet, és biztosíthatják, hogy semmi ne legyen látható.

A webkamera minden videóalkalmazással működik, beleértve a Skype-ot, a Zoomot és a Teams-t. Többszintes állvánnyal rendelkezik, amely rugalmas elhelyezést kínál az egész házban, és az USB csatlakozással ellátott plug-and-play kialakításának köszönhetően a telepítésnek nem kell könnyebbnek lennie.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű videó 2560 x 1440 (QHD) felbontással, 30 képkocka / másodperc sebességgel
  • További támogatás a 720p HD és 1080p Full HD támogatáshoz
  • Nagylátószögű üvegobjektív autofókusszal
  • Két integrált mikrofon
  • Beépített adatvédelmi szűrő
  • Univerzális állvány

A Taxon QHD webkamera 30.000 forint körüli áron szerezhető be. További információkat a gyártó oldalán olvashattok.







 



Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: