a-zalman-is-ott-lesz-az-ifa-2019-en

A Zalman is ott lesz az IFA 2019-en

2019. szeptember 04. Herczeg Balázs Hardver Hírek

Hamarosan megnyitja kapuit az év egyik legnagyobb technológiai expója, az IFA 2019, melyen rengeteg gyártó újdonságaivaltalálkozhatnak a sajtó munkatársai és a kilátogató közönség. Természetesen a Zalman is képviselteti magát, méghozzá a legújabb fejlesztésekkel ésközönségkedvenc termékekkel várnak mindenkitBerlinben szeptember 6-11 között.

Az IFA kiállítás remek lehetőség arra, hogy megismerjük és kipróbáljuk a legújabb technológiákat. Németország fővárosailyenkor Európa technológiai központjává válik és a világminden tájáról érkező újságíróktól és a gyártók exkluzívrendezvényeitől lesz hangos és színes a város. A kiállításonegy különleges processzorhűtési technológiát is prezentálmajd a zalman, hiszen elsőként mutatják be a négydimenziós“wave fin” dizájnt.

Természetesen megtekinthetőek lesznek a fehér és feketeszínben pompázó CNPS20X hűtők és a vállalat legújabbtápegységei is. A Zalman itthon nagyon népszerű a számítógépházak piacán és idén már sok újdonság érkezett a magyar piacra. Az IFA 2019-en további újításokkaltalálkozhatnak majd az érdeklődők, kint lesz például a Z-Machine 500 és Z201 ATX Mid-Tower ház, de egyébmeglepetésekre is számíthatunk.

A Zalman a 11.2-es Hall-ban lesz megtalálható.Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: