akcios-ulefone-power-3-a-tomtop-kinalatabol/2018/02/03

Akciós Ulefone Power 3 a TomTop kínálatából

2018. február 03. Uszkai Dávid Android

A kínai TomTop webáruházban nagyon gyakran felbukkan egy-egy jobbnál jobb ajánlat, ezúttal is erről van szó. Bemutatjuk nektek az Ulefone Power 3-at.

Rendszeres olvasóink számára nem ismeretlen az Ulefone márka hisz már számos telefonjukról olvashattatok nálunk sőt a most bemutatni kívánt Power 3 legelső modelljét a Power 1-et még mi is teszteltük és bemutattuk nektek. Akkor nagyon tetszett nekünk, azóta pedig már a harmadik generációnál tartunk. De lássuk mit is kínál a pénzünkért a Power 3.

A készülék egy 6 hüvelyes, 18:9-es képarányú IPS LCD kijelzőt kapott, 2160 x 1080-as képfelbontással. A kijelzőt pedig egy Corning féle Gorilla Glass 4 üveg védi a sérülésektől. A rendszer alatt, mely az Android 7.1 egy MediaTek Helio P23 (MTK6763) 8 magos processzor dolgozik 2 GHz-en egy Mali-G71 MP2 GPU grafikus gyorsítóval. Az Ulefone Power 3 is méretes memóriát kapott mely 6 GB RAM-ot és 64 GB belső tárhelyet jelent.

Kamerával is alaposan elvagyunk látva hisz az előlapon és a hátlapon is két-két kamerát találunk. A hátlapon egy 16 és egy 5 megapixeles kamerát kapunk, f/2.0-ás rekeszértékkel, kéttónusú LED villanóval. Az előlapra egy 8 és egy 5 megapixeles kamera került. A telefon kapott ujjlenyomat olvasót is mely hátul a kameráknál található és az arcfelismerős hypeból se marad ki így ezt is kapunk pluszba.

A Power 3 támogatja a 2G, 3G és 4G VOLTE sávo is és a Magyarországon használatos B20-as LTE-t is. A WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, van WiFi Direct, DLNA és 4.1-es Bluettooth is.

A fő tulajdonság pedig nem más mit az akkumulátor, hisz azzal se spóroltak az Ulefone-nál, melyből egy 6080 mAh-est kapunk melyet egy 3A-es teljesítményű gyorstöltővel tudunk feltölteni hozzávetőlegesen 2 óra alatt mely után akár 4 napig is használhatjuk a telefont. A töltés USB Type-C csatlakozón keresztül történik ami mellett találjuk a hangszórókat is, a 3,5 mm-es jack csatlakozó viszont lemaradt.

Az Ulefone Power 3 most a TomTop webáruházban 219,99 dollárért vásárolható meg mely átszámolva körülbelül 55.000 Ft-nak felel meg mely egy korrekt ajánlatnak mondható ezekért a tulajdonságokért. Kétféle szállítási mód közül lehet választani, az egyik a Standard Shipping melynél a szállítási költség ingyenes viszont vámköteles,  míg a másik a Duty Free Shipping mely 29,65 dollárba kerül mely körülbelül 7500 Ft-nak felel meg így viszont garantált a vám mentes megjövetel. Az Ulefone Power 3 IDE vagy a lenti képekre kattintva vásárolható meg.  

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: