assetto-corsa-ultimate-edition-nyeremenyjatek-x1-ps4/2018/04/19

Assetto Corsa Ultimate Edition - Nyereményjáték (X1 / PS4)

2018. április 19. Kocsis Bence Nyereményjátékok

Sziasztok! A mai nap újabb nyereményjátékot indítunk, melynek győztese a nemrég megjelent Assetto Corsa Ultimate Edition egy digitális példányával lesz gazdagabb. A játék korunk egyik legnépszerűbb szimulátora, mely a debütálás óta számos kiegészítővel bővült. E kiadás a DLC-k mindegyikét tartalmazza, így már 178 autómodellel, 22 versenypályán akár 33 vonalvezetéssel mérethetjük meg magunkat.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-5gQbVxmUsA[/youtube]

.

A nyertes (illetve nyertesek, ugyanis négyen lesznek) eldöntheti, hogy a PlayStation 4, vagy az Xbox One változatot szeretné-e. A  játék a mai napon kezdődik, és egészen április 26-ig (csütörtök) jelentkezhettek rá.

A nyereményjáték feltételei:

  • Lájkold a Rendszerigény Facebook-oldalát!

  • Oszd meg a nyereményjátékkal kapcsolatos posztot az idővonaladon (nyilvánosan)!

  • Írd a Facebook-poszt alá kommentben, melyik platformra szeretnéd megnyerni a játékot (egy személy csak egyszer jelentkezhet)!

A játékban bárki részt vehet, aki rendelkezik Facebook profillal, ám fontos, hogy megosztásaitok nyilvánosak legyenek, különben nem látjuk. A verseny április 26-án zárul, melyet követően résztvevők közül kisorsoljuk azt a szerencsés 4-et (platfornonként kettőt), akik gazdagabbak lesznek egy fantasztikus szimulátorral! Kalandra fel, mindenkinek sok sikert kívánunk!

nyereményjáték a Rendszerigény saját szervezése a Facebook semmiféle módon nem támogatja.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: