az-agon-by-aoc-bemutatta-a-q27g2s-eu-gamer-monitort

Az AGON by AOC bemutatta a Q27G2S-EU gamer monitort

2021. november 24. Kocsis Bence Periféria hírek

Az AGON by AOC bemutatta AOC GAMING Q27G2S/EU monitorát. A Q27G2S/EU 27 hüvelykes 10-bit IPS panellel rendelkezik, mely széles színskála lefedettséggel bószkélkedhet, ráadásul a QHD felbontás mellé 165 Hz-es frissítési gyakoriság párosul, így a nagy FPS-t igénylő játékokhoz tökéletes választást jelenthet. 

Az AGON by AOC új megoldása tetszetős megjelenéssel rendelkezik, így tökéletesen passzol a gamer környezetbe. A 2560 x 1440 pixel felbontású kijező segítségével a játékosok a Full HD felbontásról egy újabb lépcsőfokot ugorhatnak előre, így még nagyobb részletességgel küzdhetnek az eredményekért. A 165 Hz-es képfrissítésnek köszönhetően több képkockát tudnak kisajtolni a grafikus kártyákból veszteség nélkül. 


A 27 hüvelykes kijelző (68,6 cm) tökéletesen passzol a QHD felbontáshoz. A 10 bites színmélység kivételes színvisszaadást eredményez, az IPS panelnek köszönhetően pedig nagy látószögből csodálható ugyanaz a gyönyörű kép. A Q27G2S/EU támogatja az Adaptive-Sync-et és az NVIDIA G-Sync-et is, így a GPU képfrekvenciájához hangolható a monitor drissítési frekvenciája, ennek köszönhetően pedig magas FPS szám esetén is folyamatos, csíkozásmentes kép látható. A monitor 1 ms-os válaszidővel rendelkezik, így a játékosok szinte azonnal vizuális visszajelzést kaphatnak arról, mit is művelnek a számítógéppel.  

Az ergonómikus állvány magasságállítást, dölészög állítását és forgathatóságot is lehetővé tesz, így a leginkább optimális pozícióban használható a kijelző. A Q27G2S/EU többmonitoros konfiguráció építéséhez is jó váélasztás lehet, hisz háromoldalas kávamentes kialakítással rendelkezik, ráadásul VESA rögzítési rendszert is kapott. A két HDMI és egy DisplayPort segítségével több forrás is csatlakoztatható a monitorhoz. Olyan extrákat vonultat fel az AGON by AOC újdonsága, mint a Dial Point, az AOC game Color, vagy a Low Blue mód. Utóbbi a késő esti játszadozásban nyújt szemkímélő alternatívát. 

Az AOC GAMING Q27G2S/EU novembertől érhető el 279,99 fontos ajánlott fogyasztói áron. Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: