az-antec-bemutatta-dp501-szamitogephazat

Az Antec bemutatta DP501 számítógépházát

2019. október 07. Kocsis Bence Gépház hírek

Az Antec bemutatta a Dark Phantom DP501 fehér köntösbe öltöztetett változatát. Az új számítógépház ötvözi a gamer külső megjelenést és a kompatibilitást megfizethető áron. A DP501 White ARGB ventilátorokat kapott az előlapi panel mögé, mely az üveg oldallappal kiegészítve gondoskodik a színes belső megjelenésről.

Mindkét modell robusztus hűtéssel rendelkezik, mely a gamerek számára hasznos lehet. A fehér modell négy darab előre telepített, fehér 120 mm-es ventilátorral érkezik, melyek közül a hátsó fehér LED világítást kapott. Ami a méreteket illeti, 443 x 210 x 484 mm-es paraméterekről beszélhetünk és ezzel a ház támogatja az ATX, ITX és Micro ATX alaplapokat, grafikus kártyából pedig 360 mm hossz a maximálisan megengedett, az engedélyezett tápegység hossz pedig 160 mm.

Továbbá a DP501 White két darab 2,5 / 3,5 hüvelykes merevlemez helyez tartalmaz a tápegység előtt, valamint az alaplapi tálca hátoldalán további 4 SSD szerelhető fel. Ami a radiátor támogatást illeti, a vízhűtések szerelmesei akár egy 360, vagy egy 280 mm-es radiátort is beszerelhetnek. A ház és az alkatrészek tisztántartását a mágneses porszűrők segítik elő.

A ház I/O panelén két darab USB 3.0 portot, mikrofon csatlakozókat, reset és power gombot, valamint LED control gombot találunk. A beépített ventilátorok világítását kétféleképpen lehet működésre bírni, vagy a ház vezérlőjére csatlakoztatjuk és az I/O panelen elhelyezett gombbal váttoztatjuk a színeket, vagy pedig az alaplapra kötjük őket nagyobb szabadságot élvezve.

Az Antec Dark Phantom DP501 White 85 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira.

Írta: Kocsis Bence