az-msi-bejelentette-a-legujabb-radeon-rx-6000m-sorozatu-grafikus-megoldast-hasznalo-vadonatuj-amd-advantage-edition-gamer-laptopjait

Az MSI bejelentette a legújabb Radeon™ RX 6000M sorozatú grafikus megoldást használó, vadonatúj AMD Advantage™ Edition gamer laptopjait

Az MSI, a világ egyik vezető gamer márkája bejelentette az új, teljesen AMD alapú Delta 15 és a megújult Alpha 15/17 laptopokat, amelyek az AMD Ryzen™ 5000 H sorozatú mobil processzorokat és a Radeon™ RX6700M sorozatú mobil grafikus megoldást használják. Az MSI továbbra is elkötelezett amellett, hogy az AMD termékcsalád erejét kihasználva a játékosok igényeinek megfelelő megoldásokat készítsenek.

A legújabb AMD Radeon™ RX6000M sorozatú grafika

A Delta 15 és az Alpha 15/17 laptopok mindegyike a legújabb Radeon™ RX6000M sorozatú mobil GPU-kkal rendelkezik, amely 1,5-ször jobb teljesítményt nyújt az előző generációs AMD grafikus megoldáshoz képest. *Az AMD Radeon RX 6700M GPU-val rendelkező Delta 15 ultramagas FPS-t biztosít, míg az AMD Radeon RX 6600M megoldással felszerel Alpha 15/17 kiváló 1080p játékélményt nyújt maximális beállítások mellett.

Az AMD Advantage™ Edition laptopok új szintre emelik a játékélményt

A vadonatúj Delta 15 és Alpha 15/17 kimagasló teljesítményt kínál az AMD Ryzen™ 5000 H sorozatú mobil processzoroknak, az AMD Radeon ™ RX6000M sorozatú mobil GPU-knak és az exkluzív AMD SmartShift és Smart Access Memory* technológiáknak köszönhetően, amelyek együttesen új szintre emelik a teljesítményt és a reszponzivitást.

A Delta 15 és az Alpha 15/17 prémium kijelzői akár 240 Hz-es képfrissítéssel is kaphatók. A laptopok támogatják az AMD Radeon Anti-lag* funkcióját, amely jelentősen lerövidíti a bemenet és a képernyő közötti válaszidőt, ezzel kompetitív előnyt kínálva a játékok során, valamint a Radeon Image Sharpening funkciót is, amely helyreállítja a játékok tisztaságát és élességét, amit más effektek tompíthatnak.

A legjobb játékélmény biztosítása érdekében a Delta 15 és az Alpha 15/17 egyaránt az MSI exkluzív Cooler Boost 5 hűtési megoldásával lettek felszerelve. Az újratervezett hőelvezetés nagyobb légáramlást generál, amely csökkenti a belső hőmérsékletet, ezzel jobb teljesítményt garantálva.

Delta 15: Új, könnyedén hordozható dizájn

A vadonatúj, modern stílusú dizájnnal kialakított MSI Delta 15 az egyik legvékonyabb és legkönnyebb AMD gamer laptop. Mindössze 19 mm vékony és 1,9 kg-os súllyal rendelkezik, így ideális megoldást kínál a folyton mozgásban lévő játékosok számára. A stílusos Carbon Gray színű és homokfúvott textúrájú alumíniumborítás minden játékos igényének megfelel.

A legújabb AMD Ryzen™ 9 5900HX mobil processzorral és az AMD Radeon™ RX6700M mobil GPU-val felszerelt Delta 15 a hordozhatóság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja. Az eltérő hordozhatósági igények érdekében az új akkumulátor-kialakítás akár a 12 órás* üzemidőt is lehetővé tesz.

Alpha 15/17: Játékra tervezve

Az Alpha 15/17 nemcsak a legújabb AMD Ryzen™ 7 5800H mobil processzort és az AMD Radeon™ RX6600M mobil GPU-val lett frissítve, hanem teljesen átdolgozott borítással rendelkezik. A laptopok az 5 mm-es kávájú kijelzővel, a független numerikus billentyűzettel, az RGB háttérvilágítással, valamint az intuitív gyorsbillentyűkkel minden a játékos igényeinek megfelelnek.

A vadonatúj AMD Advantage™ Edition* gamer laptop nemcsak a legújabb AMD technológiákat alkalmazza, hanem megfelel a gamer piac legkülönbözőbb igényeinek is. Az esztétikus és hordozható kialakítástól kezdve a kifejezetten gamer dizájnig a vadonatúj Delta 15 és az Alpha 15/17 célja, hogy a legjobb elérhető megoldást nyújtsák a játékosoknak.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: