az-msi-bemutatta-a-frissitett-teljesen-amd-alapu-laptopjat-a-bravo-15-ot

Az MSI bemutatta a frissített, teljesen AMD alapú laptopját: a Bravo 15-öt

Az MSI bemutatta a frissített, teljesen AMD alapú gamer laptopját, a Bravo 15-öt, amely a legújabb AMD Ryzen 5000 H sorozatú mobil processzort és Radeon RX 5500M grafikus megoldást használja. Az MSI tovább erősíti a teljesen AMD alapú laptopok piacát, hogy megfeleljen az eltérő játékosok igényeiknek.

Az új Bravo 15 az élvonalbeli, 7 nm-es gyártás technológiával készült AMD Ryzen 5000 H sorozatú processzort használja, amely több, mint 15%-os javulást garantál az előző generációs modellhez képest. Az asztali szintű teljesítményjavulással a Bravo 15 az egyik legjobb választást jelentheti a játékosok számára. Az új Bravo 15 mindemellett a Radeon RX 5500M grafikus megoldást használja, amely támogatja a Radeon Image Sharpening és a Radeon Anti-Lag funkciókat is. A technológiák nemcsak a kép részletességének javítására szolgálnak, hanem csökkenti a bemeneti késleltetést is, ezzel új szintre emelve a játékélményt.


A Bravo 15 az MSI exkluzív Cooler Boost 5 hűtési megoldásával lett felszerelve, amely 2 ventilátort és 6 hővezető csövet használ a hatékony hűtés biztosítása érdekében. Az újratervezett hőelvezetés nagyobb légáramlást generál, amely csökkenti a belső hőmérsékletet, ezzel jobb játékélményt garantálva. A mindössze 5 mm vékony kávákkal, a független numerikus billentyűzettel, az extra háttérvilágítással és az intuitív gyorsbillentyűk támogatásával a laptop minden játékos igényeinek megfelel. Az újdonság továbbá támogatja az MSI Center-t, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák az alkalmazáslistájukat, ezzel jelentős rendszererőforrást megtakarítva. Mindezek mellett a Bravo 15 laptopokon megtalálható előtelepítve az MSI App player is, amely zökkenőmentes mobilos játékélményt nyújt a laptopodon.

A gyors visszakapcsolás érdekében a Bravo 15 az első olyan gamer laptop, amely támogatja a modern készenléti üzemmódot. A gyorsabb bejelentkezés és az azonnali ébresztés mellett továbbá a laptop folyamatosan kiegyensúlyozott háttérfolyamat végrehajtást garantál, ezzel javítva az akkumulátor üzemidejét is. A gamer piac eltérő igényeihez alkalmazkodva, az MSI több különböző megoldást kínál megbízható teljesítménnyel és felhasználóbarát kialakítással. Az új Bravo 15 célja, hogy mind a teljesítmény, mind pedig érték szempontjából az egyik legjobb gamer laptop megoldást nyújtsa.

A termékek felszereltsége, a funkciók és a megjelenés típusonként és országonként eltérő lehet, további információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: