az-x2-bemutatta-isolatic-szamitogephazat/2015/04/26

Az X2 bemutatta ISOLATIC számítógépházát

2015. április 26. Kocsis Bence Gépház hírek

Az X2 bemutatta ISOLATIC számítógépház sorozatát, melyet a gyártó kimondottan a játékosok számára alkotott meg. Az ISOLATIC öt darab meghajtóhellyel rendelkezik, a hét darab PCI bővítőhely pedig lehetőséget ad több, akár 370 mm hosszú grafikus kártya beépítésére is. A kiváló hűtésről a 4 darab 120, illetve 140 mm-es elhelyezhető ventilátor gondoskodik.

Az ISOLATIC 6020 gondoskodik arról, hogy a felhasználó minél könnyebben építhesse fel konfigurációját, ezért az oldallapok, meghajtóhelyek és grafikus kártyák mind szerszám nélkül szerelhetők. A ventilátorok szabályozásáról a beépített, előlapra kialakított ventilátor vezérlő gondoskodik. A ház felső részén emellett 2 darab USB 3.0 csatlakozót, egy mikrofon és headset dugaljt találunk.

X2-6020W_5

A ház szerkezete 0,5 mm-es SPCC acél, mely úgy lett kialakítva, hogy a kábelrendezés számára elegendő hely áll rendelkezésre, így a légáramlás és esztétikum is javul, mely utóbbi főleg egy ablakos kivitelű háznál egyre nagyobb követelmény.

_MG_0749 _MG_0754
.

Az ATX és micro ATX alaplapokat támogató ISOLATIC 6020 nyolc különböző színben (piros-fekete, kék-fekete, ciánkék-fekete, zöld-fekete, narancs, fekete, fekete és fehér-fekete) lesz érhető 75 eurós ajánlott fogyasztói áron május végétől.

További információkért látogass el a gyártó oldalára!

Írta: Kocsis Bence