Battlefield 1 Premium Trials – már e hónapban?


Az EA és a DICE olyan dologba vág, ami előre mutató lehet.

A Battlefield 1 népszerű játék, de a kiadása pillanatában elég tartalmatlan volt, amit egy vaskos Season Pass-al próbálnak teljessé tenni, mindenféle érdekes játékmód és pálya játékba illesztésével. Viszont a Season Pass nem olcsó, így nem mindenki tud beruházni rá az alapjáték mellett. Viszont mivel a DLC-knek nagymértékű szerepe van abban, hogy a játékosok szeparálódnak, így az EA úgy döntött kipróbálási lehetőséget ad az alapjátékkal rendelkező Bf1 tulajoknak is a DLC-s mapok kipróbálására. Egyfajta demót adnak ki a hónap folyamán a They Shall Not Pass csomag kipróbálására.

Pontos dátumot még nem közöltek a projekt élestésével kapcsolatban, de várhatóan a többi DLC csomag is kap majd kipróbálási lehetőséget, augusztusban és szeptemberben.

Ezzel még nincs leáldozóban a DLC-k ideje, de egy érdekes próbálkozás afelé, hogy a játékosok egyrészt ne szeparálódjanak szét a kiegészítő megléte illetve nem meglétével. Emellett egy jó kezdeményezés arra, hogy többen vegyék meg egy játék kiegészítő csomagjait vagy Season pass-át.