csucsteljesitmeny-alacsony-profilu-formaban-bemutatkozik-a-razer-deathstalker-v2

CSÚCSTELJESÍTMÉNY ALACSONY PROFILÚ FORMÁBAN – BEMUTATKOZIK A RAZER DEATHSTALKER V2

2022. július 31. Kocsis Bence Periféria hírek

A Razer bejelentette, hogy elismert DeathStalker billentyűzetcsaládja az új DeathStalker V2 Pro, DeathStalker V2 Pro Tenkeyless és DeathStalker V2 modellekkel tér vissza. A teljes termékcsaládra jellemző letisztult, alacsony profilú formanyelvnek köszönhetően az új DeathStalker V2 sorozat ideális választás azon játékosok számára, akik egy rendezett asztali konfigurációra vágynak. Az elegáns, alacsony profilú kialakítással büszkélkedő DeathStalker V2 sorozat a magas profilú billentyűzetek teljesítményét hozza el, a termékcsaládban pedig a Razer™ Low-profile optikai kapcsolók lineáris és Clicky („kattogó”) változatai egyaránt megtalálhatóak. A prémium élményhez hozzájárul a kiváló tartósságot garantáló vékony alumínium borítólap, valamint a még hosszabb élettartamot biztosító, lézermaratott, rendkívül tartós bevonattal ellátott billentyűsapkák.

"A letisztult, alacsony profilú eredeti DeathStalker az innovatív chiclet stílusú kialakításnak, valamint az általa nyújtott következő szintű gépelési élményének köszönhetően igazi közönségkedvenccé vált.” – nyilatkozta Chris Mitchell, a Razer PC Gaming részlegének vezetője. „Az új DeathStalker V2 családdal megtartottuk az eredeti billentyűzet alacsony profilú esztétikáját, azonban beépítettük a legújabb technológiai innovációinkat - például a Razer Optical Switches kapcsolókat és a Razer HyperSpeed Wireless kapcsolatot - így biztosítva a játékosok számára egy gyors, funkciókban gazdag gamerbillentyűzet élményét.”

Vadonatúj Razer alacsony profilú optikai kapcsolók

A DeathStalker V2 termékcsalád minden tagjában megtalálható, új Razer alacsony profilú optikai kapcsolók elhozzák a fénysebességű kapcsoló-működtetést az alacsony profilú billentyűzetekre is, mivel a billentyűleütések regisztrálása egy infravörös fénysugár segítségével történik. Ez azt jelenti, hogy a billentyűk lenyomását követően nincs pergésmentesítési késleltetés, ez pedig gyorsabb, jobban reagáló billentyűzetet biztosít a játékok során, illetve tisztább és élesebb gépelési élményt nyújt.

Az alacsony profilú optikai kapcsolók két változatban - lineáris, valamint clicky („kattogós”) - állnak rendelkezésre. A lineáris alacsony profilú optikai kapcsoló működtetési pontja mindössze 1,2 mm, 2,8 mm-es teljes billentyűúttal, működtetőereje pedig mindössze 45 gramm. A Clicky („kattogós”) változat működtetési pontja 1,5 mm, amelynél az eszköz jól tapintható/érezhető visszacsatolást is nyújt, a teljes billentyűút pedig 2,8 mm, 50 gramm működtetőerő mellett.

A fizikai kontaktpontok alacsonyabb száma csökkenti az általános kopást és elhasználódást, aminek következtében a Razer alacsony profilú optikai kapcsolóit az iparágban legmagasabbnak számító, 70 millió leütéssel tesztelték, így akár 40%-kal felülmúlják a versenytársak kapcsolóit.

Mindkét kapcsolótípus tökéletesen passzol a DeathStalker V2 termékcsalád alacsony profilú ergonómiájához, hiszen karcsú kialakításuknak köszönhetően a billentyűk alacsonyabban helyezkednek el a billentyűzet alaplemezén, és természetesebb kéz- és csuklóhelyzetet tesznek lehetővé. Ennek eredményeként a játékosok a hosszú órákon át tartó - csuklótámasz nélküli - használat mellett is csak minimális csuklófáradást tapasztalnak.

Az alacsony profilú optikai kapcsolók lézermaratott billentyűsapkái rendkívül tartós bevonatot kaptak, amely maximálisan ellenáll a fakulásnak és a karcoknak. A rendkívül strapabíró bevonatnak köszönhetően a billentyűsapkák még a doubleshot PBT billentyűsapkáknál is tartósabbak. A hosszú élettartamot tovább növeli az 5052-es alumíniumötvözetből készült felső borítólemez.

A teljesítmény és a sokoldalúság találkozása

Mind a DeathStalker V2 Pro, mind a DeathStalker V2 Pro Tenkeyless modell rendelkezik a Razer HyperSpeed Wireless-szel - a Razers által szabadalmaztatott, nagysebességű vezeték nélküli technológiával - amely jelenleg az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb vezeték nélküli gamer technológia. Az optimalizált adatprotokollok, az ultragyors rádiófrekvencia és az adaptív frekvenciatechnológia (amely folyamatosan pásztázza a rendelkezésre álló frekvenciákat az interferenciáktól mentes csatornák után kutatva) kombinációjával a Razer HyperSpeed Wireless gyors, stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé, amely semmiben sem marad el a hagyományos vezetékes kapcsolatoktól. A több eszközös párosításnak köszönhetően a játékosok a DeathStalker V2 Pro mellett egy kompatibilis Razer egeret is egyetlen HyperSpeed Wireless adapterhez csatlakoztathatnak a nagyobb szabadság és kényelem érdekében - miközben a késleltetést is a lehető legalacsonyabb szinten tartják.

Ezen túlmenően a DeathStalker V2 Pro és a DeathStalker V2 Pro Tenkeyless billentyűzetek Bluetooth 5.0 kapcsolattal is rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerre akár 3 eszközhöz is csatlakozzanak anélkül, hogy újra kellene párosítaniuk azokat, emellett pedig egyetlen gombnyomással váltogathatnak eszközeik között.

A DeathStalker V2 Pro akkumulátora 40 óra folyamatos használatot tesz lehetővé, a DeathStalker V2 Pro Tenkeyless üzemideje pedig 50 óra egy töltéssel. Mindkét eszköz levehető USB Type-C kábellel kerül leszállításra, amellyel tölthetőek, de töltés közben is használhatóak a billentyűzetek, hogy még a leghosszabbra nyúló játékmaratonokat se kelljen szüneteltetned áramhiány miatt.

Egy DeathStalker mindenki számára

A DeathStalker V2 termékcsaládban minden felhasználó megtalálja a neki megfelelő billentyűzetet. A DeathStalker V2 Pro egy teljeskörű funkcionalitással rendelkező, vezeték nélküli billentyűzetet kínál mindazon felhasználóknak, akik kábelmentes konfigurációra vágynak. Azok számára, akik egy rendezett, minimalista elrendezést szeretnének, vagy csak korlátozott hellyel rendelkeznek az asztalukon a DeathStalker V2 Pro Tenkeyless ugyanazt a vezeték nélküli funkcionalitást, sebességet és reszponzivitást kínálja, mint a teljes méretű DeathStalker V2 Pro. A kényelem érdekében még a tenkeyless (numerikus billentyűk nélküli) változatnál is megmaradt a média gomb és a médiagörgő. A DeathStalker V2 ugyanazokat a funkciókat és sebességet kínálja a felhasználóknak, mint a DeathStalker V2 Pro, azonban a vezeték nélküli kapcsolat helyett levehető USB-C típusú kábeles csatlakozással.

A fentieken túl mindegyik Razer DeathStalker V2 billentyűzet teljes mértékben Razer Synapse 3 kompatibilis, így a Razer Chroma RGB révén akár 16,8 millió színű testreszabást is lehetővé tesz, emellett pedig hibrid beépített eszközmemóriával érkezik, amely akkor is tárolja a felhasználói beállításokat, amikor a billentyűzetet otthonodtól távol használod.

További információkért kérjük, látogass el ide.

ÁRAK ÉS ELÉRHETŐSÉG

Razer DeathStalker V2 Pro
$249,99 USD / 249,99€ ajánlott fogyasztói áron, július 26-tól
Razer.com és hivatalos viszonteladók – 2022. július 26.

Razer DeathStalker V2 Pro Tenkeyless
$219,99 USD / 219,99€ ajánlott fogyasztói áron 2022 harmadik negyedévétől

Razer DeathStalker V2
$199,99 USD / 199,99€ ajánlott fogyasztói áron 2022 harmadik negyedévétől

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: