elegans-vezetek-nelkuli-tolto-a-hama-muhelyebol

Elegáns vezeték nélküli töltő a HAMA múhelyéből

2021. szeptember 22. Kocsis Bence Mobil hírek

A HAMA legújabb univerzális töltői a Qi technológiájú vezeték nélküli töltést támogató telefonok számára lettek megalkotva. A fekete és fehér színben elérhető töltők lehetőséget adnak arra, hogy a telefonokat álló és fekvő helyzetben is lehessen tölteni, így töltés közben akár filmet is nézhetünk. Az optimalizált töltési folyamatnak köszönhetően az akkumulátor nem károsodik, nem rövidül az élettartama.

A töltő egy exkluzív, elegáns szövetfelületet kapott, ami esztétikus, emellett megvédi a telefonokat a karcolódástól. A telefonok töltése autómatikusan megkezdődik, amint azok elhelyezésre kerülnek a töltőn, természetesen a jelenlegi követelményeknek - túltöltés, rövidzárlat, túlfeszültség elleni védelemmel - megfelelve. Méreteit tekintve egy 109 mm magas és 82 mm hosszú és 65 mm széles és megoldásról beszélhetünk, mely mindössze 114 grammot nyom. Az eszközre egy LED visszajelző fény is került, emellett egy USB Type-C töltőkábel is a doboz tartalma.

A fekete színű modell (QI-FC15S) 6300 forintos ajánlott fogyasztói árcédulát kapott, míg a fehér (QI-FC-10S) töltőn 6.500 forintos cédula díszeleg.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: