elorendelheto-a-wrc-8

Előrendelhető a WRC 8 !

2019. augusztus 04. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A Bigben és a Kylotonn bejelentette a a FIA World Rally Championship hivatalos játékának, a WRC 8-nak megjelenő kiadásait és az előrendelői változat bónusz tartalmait. A játék előrendelői változata már elérhető és szeptember 5-től lesz játszható Playstation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A Nintendo Switch változat októberben érkezik. A játékosok három változat közül választhatnak. Elérhető lesz a Basic Edition, a digitális Deluxe Edition és a lemezes Collector Edition. 

Azok a játékosok, akik bármelyik verziót előrendelik, megkapják extraként az RWD Legends Pack-et, amely olyan legendás autót tartalmaz, mint a Lancia 037, mely az utolsó hátsókerék meghajtású versenygép, mely megnyerte a Rally világbajnokságot. Ezen felül az előrendelők megkapják a Porsche 911 GT3 RS RGT-t is. Azok, akik a WRC 8 Nintendo Switch verzióját rendelik elő (Basic Edition és Collector Edition), azok egy WRC 8 témájú sleeve-t kapnak a konzolukhoz. 

Digital Deluxe Edition:

Ez a verzió tartalmazza az alap játékot és azt a lehetőséget, hogy a megjelenés előtt már 48 órával lehet játszani. Három legendás autó is elérhető lesz extra tartalomként, a 70-es, 80-as és 90-es évekből, melyek az Alpine A110, a Ford Escort RS és a Lancia Delta HF Integrale. 

Physical Collector Edition:

A gyűjtői változat fizikai kiadás, mely tartalmazza az alapjátékot és 3 hónap hozzáférést a WRC+ szolgáltatáshoz. Ez a szolgáltatás a a WRC szerelmeseinek lehet hasznos, akik követik a Rally világbajnokság eseményeit. A Legendary Cars pack is része a csomagnak, emellett a vásárlók megkapják a fém, gyűjtői dobozt is. 

A WRC 8 új off-road fizikai modellezést kapott, emellett a készítők a karrier módot is átszabták, valamint a dinamikus időjárás is élvezhető lesz a játékban. A WRC 8 52 csapatot, 14 helyszínt és 100 szakaszt tartalmaz, heti kihívásokkal és eSports móddal...

Hogy milyen gép kell a WRC 8 PC-s változata alá, itt megtekintheted.

Írta: Kocsis Bence