fifa-20-fut-champions-elmenybeszamolo

FIFA 20 FUT CHAMPIONS - ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

2020. január 31. Kocsis Bence PC

A hétvégén ismételten elindultunk a Weekend League-ben, a FIFA 20 Ultimate Team hétvégi megmérettetésén. Idő hiányában korábban még novemberben vettünk részt az eseményen, akkor egy spanyol ligás csapattal próbálkoztunk, kisebb-nagyobb sikerrel, hisz a 30 mérkőzésből 13-at sikerült lehozni. Azóta fejlődött a csapat, de természetesen más játékosok klubjába is komolyabb játékosok kerültek, így továbbra is célul tűztük ki a tisztes helytállást. 

A hétvégén a következő csapattal próbáltuk bizonyítani rátermettségünket:

A weekend league kezdetekor volt 210.000 coin a virtuális kasszámban, így azon gondolkodtam, hogy meg kellene erősíteni a védelmet középen és jobb oldalon, de aztán arra jutottam, hogy a Squad Battle díjakat megvárom hétfőn, ami várhatóan két Rare Mega Pack + 30.000 coin lesz. Szóval ennek tudatában kezdtem el a hétvégi ligát. 

Péntek: (1-4)

Az első nap nem sikerült túl fényesen. Összesen 5 meccset voltam hajlandó lejátszani, de nem kellett volna, ugyanis az egy győzelem mellett 4 vereséget sikerült összeszerencsétlenkednem. Az ötödik meccs után eldöntöttem , mára itt a vége, próbálkozunk szombaton.

Szombat: (8-7)

Bár eldöntöttem, hogy nem igazolok, a Future Stars kártyák érkezésével viszont Ricardo Perreira helyére beruháztam egy Max Aarons RB lapra. Ezen felül sikerült hozzájutnom egy Henry Loan laphoz is 7 meccs erejéig, így ennek tudatában vártam a folytatást. A szombat szépen indult, a következő 7 meccsből 5-öt meg is nyertem és mindössze egy 1-3 és egy 3-4-es vereség csúszott be. Bár a 3-4-es vereség fájó, hisz végigtámadva a meccset 3-0-s előnyt sikerült elherdálni és így kikapni. A szombati napot 8 győzelemmel és 7 vereséggel zártuk, azaz 9-11-en állunk a vasárnapi nap előtt, ahol 10 meccsünk lesz még javítani. Henry-t elveszítettük, a 7 mérkőzésén 4 gól szerzett. 

Vasárnap: (2-8)

A vasárnap katasztrófálisan indult, 5 vereséggel startoltunk, nem azért, mert nehéz ellenfelekkel sorsolt össze a gép, hanem mert egyszerűen semmi sem jött össze. A 10 hátralévő meccsből mindössze kettőt tudtunk megnyerni, bár azok nem voltak túl nehéz próbatételek. A másik nyolc mérkőzések közül volt olyan, ahol mi domináltunk, de volt olyan meccs is, ahol hozzá sem tudtunk szagolni az eredményhez.

Az eredmények:

  • 2-6
  • 1-1 (megérkezett a megszokott áramszünet, hozható meccs lett volna)
  • 1-3
  • 1-2
  • 3-4 (lőttünk két kapufát és a hosszabbításban buktuk el a meccset)
  • 3-1
  • 2-1 (2-1-es vezetésnél a Windows úgy gondolta Alt+Tab-al kilép)
  • 1-2
  • 7-1
  • 1-4Összegzés:

A vége tehát 11-19, ami elég lehangoló, de legalább kvalifikálni tudtuk magunkat a jövő hét végére, ahol a Weekend League, Division Rivals és Squad Battle díjakból megpróbálunk valami erősítést alkotni (bár tény, ennél sokkal gyengébb csapattal is kellene teljesíteni). És a végére jöjjön néhány statisztika. A 30 mérkőzésen 72 gólt szereztem és 87 gólt kaptam, ami nem igazán mutatós. A legjobb góllövő Aubameyang lett, aki 23. zörgette meg az ellenfelek kapuját. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: