fifa-20-fut-champions-kell-egy-kis-aramszunet-elmenybeszamolo

FIFA 20 FUT CHAMPIONS - KELL EGY KIS ÁRAMSZÜNET - ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

2019. november 03. Kocsis Bence PC hírek

A hétvégi Weekend League-nek nagy reményekkel indultam el. Igazából nem vagyok jó játékos, egy nagy cselgép, vagy taktikus, így a hétvége céljául a 11 győzelmet tűztem ki, hogy a következő hétvégén is harcba szállhassak a nagyokkal. Ennek érdekében mindent megtettem, változtatásokat eszközöltem a klubban. Suarez-t visszatettem középpályára, Dembele helyett megvásároltam Bale-t és a lassúcska Pique helyére a jóval gyorsabb védőnek számító Lenglet került. A keret a Weekend League startnál nagyjából így nézett ki:

Illetve csak nézett volna, hisz kezdetben egy 86-os Ratinggel felálló csapattal indultam el, aminek az lett az eredménye, hogy olyan ellenfelekkel sorsolt össze a játék, hogy nem igazán tudtam hozzászólni a dolgokhoz, így az első négy mérkőzést rendre elbuktam, hármat egy gólos különbséggel, egyről pedig egy sima 0-4-el küldtek haza. Aztán betettem a padra 5 bronze játékost és valamelyest enyhült a nyomás és elkezdtek jönni az eredmények. Így már célként tűzhettem ki a 11 győzelmet. 

Aztán mikor a 24. meccs után megvolt a cél, 11-13-al álltam, úgy voltam vele, a maradék hat meccsen miért ne sikerülne összekaparni azt a maradék három győzelmet? Következett egy 1-0, mellyel közelebb kerültem a célhoz, aztán jött egy 4-2-es vereség, majd egy újabb 1-0-s siker. Aztán az utolsó előtti meccset újra elbuktam 4-2-re, így a hétvége legfontosabb mérkőzése a 30., utolsó lett. Egy futóbolond olasz ligás csapattal sorsolt össze a gép, a védelemmel Koulibaly-val és a szélen Alex Sandro-val, de a kegyelemdöfést Mertens jelentette, aki körbefutotta a védelmemet. Az ellenfél 2 tizenegyest is kapott a mérkőzésen és már 5-2-re vezettek. Aztán a mérkőzés vége előtt szereztem két gyors gólt és Williams, valamint Pukki behozatalával végig támadtam a második félidő második felét. Aztán 5-4-nél jött a fekete leves. Minden elsötétült, jött az áramszünet...

Azt már nem fogom megtudni, hogy sikerült e volna begyötörni az 5. gólt és a hosszabbításban megfordítani a meccset, vagy tizenegyesekkel bizonyulni e jobbnak, de jó lecke volt ez a hétvége a következő hétre nézve.. Ami mégis a legnagyobb gondot okozta az a Kontroller, ami sok meccset játszhatatlanná tett. ugyanis alkalmanként a kontroller vevőjét ki be kellett dugdosni meccs közben, hogy a játékosok egyáltalán engedelmeskedjenek.

És a végére egy kis statisztika:

30 mérkőzést játszottam, amiből 13-at tudtam megnyerni. Összesen 64 gólt szereztem és 65 gólt kaptam. A legeredményesebb játékosom Suarez volt, aki 23 gólt lőtt, így utólag jó döntésnek bizonyult visszatenni középpályára és mélységből játszani vele Griezmann (16 gól) mögött. Piros lapot mindössze egyet kaptam, Mendy egy hazai térfélen való becsúszás után helyből pirosat kapott. Amit kicsit nehezményeztem, hogy a játéknak fogalma sincs arról, hogy egy támadó - kapus , vagy támadó - védő szituációnál kiről mehetett ki a labda és általában kirúgással folyatódik a mérkőzés. 

Folyt. köv. jövő héten...

Írta: Kocsis Bence