fury-avenger-m-kompakt-es-olcso-gamer-szek

Fury Avenger M – Kompakt és olcsó gamer szék

2019. március 12. Herczeg Balázs Periféria hírek

A Fury márka itthon viszonylag hamar ismertté vált az alsóbb árkategóriákban keresgélő játékosok számára, hiszen rendkívül baráti áron kínál megoldásokat a hobbi játékosok számára. Az új Fury Avenger M az egerek, headsetek és billentyűzetek után a játékosokat egy újabb kategóriában kívánja maga mellé állítani, hiszen egy belépőszintű gamer székről van szó.

Strapabíró felépítés
A gamerek hosszú órákon át tartó csatározásokban vesznek részt nap mint nap, így fontos a strapabíró felépítés és a hosszan tartó kényelem. A budget kategóriában keresők ráadásul sokszor az átlagnál hosszabb ideig terveznek egy termékkel, így a Fury kiemelten figyelt a minőségre. A Class 2-es gázlift 150kg-os terhelést is bír. Az Avenger M esetében azt is fontos kiemelni, hogy főként a fiatalabb gamerknek készült, 170 centiméter alatti átlagsmagassághoz. Az ülés szélessége 52cm, a háttámla magassága 70,5cm, míg maga a szék 115 és 122cm közötti magasságot érhet el.

Kényelem mindenek felett
A háttámla és az ülés töltését is rendkívül kényelmes szivaccsal oldották meg a készítők, a könnyen melegedő helyeken pedig légáteresztő szövet került felvarrásra. A szék karfái extra kényelmes töltést kaptak a műbőr borítás pedig a komfortérzetet hivatott javítani. A kerekek könnyűek és olyan bevonatot kaptak, melyek nem karcolják a felületeket.

Funkcionalitás
A gamer székeket mindenki szereti az asztal magasságához és a játékstílusához hangolni, amit a Fury Avenger M is támogat. A szék magassága 43 és 50 centiméter között állítható, vagyis egy 7 centiméteres sáv áll a felhasználók rendelkezésére. A hintázási mód támogatása sokak számára lesz majd praktikus, hiszen a hosszú órákon át tartó merev testhelyzetet lehet ezzel megtörtni.

Elérhetőség
A Fury Avenger M már elérhető a magyar piacon. Ára nagyjából 40 000 Ft.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: