genesis-rhod-600-rgb-10-000-ft-alatt

Genesis Rhod 600 – RGB 10 000 Ft alatt

A Genesis Rhod 600 bizonyítja, hogy még a membrános billentyűzetek között is akad kiváló választás az ambiciózus játékosok számára. Ez a billentyűzet csendes membrán kapcsolókkal és programozható gombokkal van felszerelve, amelyek könnyen programozhatóak szoftveresen vagy billentyűparancsokkal. A legtöbb felhasználó biztosan értékelni fogja a csuklótámogatást, amely növeli a kényelmet, valamint a hatzónás RGB háttérvilágítást, hogy lépést tarthasson az aktuális piaci trendekkel. 

Programozható gombok 

Minden játékos előnyben részesíti az egyéni beállításokat, így a Genesis Rhod 600 hat macrózható gombot és három profilt kínál. Ezeket teljesen személyre tudjuk szabni, így nem csak a játékokon belüli akciókat könnyíthetjük meg, hanem lehetőség van például arra is, hogy egy billentyűkombináció valamilyen alkalmazást nyisson meg. A billentyűzet szoftverében továbbá mind a 104 gomb funkciója megadható.

Hatzónás RGB háttérvilágítás 

A Rhod 600 hatzónás RGB háttérvilágítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hat zónának mindegyikéhez egyedi színt társítson a felhasználó. A színek kiválasztása hét színkombinációra korlátozódik (piros, zöld, kék, sárga, halványkék, lila, fehér) kilenc fénymóddal. Az egyik legérdekesebb a "Prismo" hatás (mozgó szivárványhatás). Érdemes megemlíteni az "Equalizer" módot is, amely a környezeti hangokra reagál, amit az FN + 9 gombok kombinációja vált ki. Minden üzemmódban az egyéni igényekhez mérten beállítható a háttérvilágítás fényereje, így a fény nem vakít meg éjszakai harcok során. 

Anti-Ghosting akár tizenkilenc billentyűre 

A Rhod 600 RGB billentyűzet lehetővé teszi a ghosting funkció használatát legfeljebb 19 billentyűhöz. Ez azt jelenti, hogy egyszerre legfeljebb tizenkilenc billentyűt tudunk lenyomni anélkül, hogy aggódni kellene, hogy valamelyiket nem regisztrálja a gépünk. Ezzel a funkcióval még a legösszetettebb harci manővereket és kombinációkat is könnyedén vehetjük.

Nyílbillentyűk és WASD gombok 

Néhány játékos inkább azokat a beállításokat részesíti előnyben, ahol a WASD gombok nyilakként működnek. Az FN + W gyorsbillentyűvel a WASD gombok gyorsan és egyszerűen cserélhetők a nyílbillentyűkkel anélkül, hogy időigényes szoftveres vagy játékbeállításokkal kellene bajlódni. 

Tartósság és kényelem 

Egy jó gamer billentyűzetnek elsődlegesen nagy tartósságot és kényelmet kell biztosítania az aktív használat során. A Rhod 600 RGB billentyűzet egyik legjobb tulajdonsága a strapabírósága és kényelme, melyet az erős műanyagnak és megnövelt alsó felületnek köszönhetünk. Ezenkívül a hátsó lábak lehetővé teszik a billentyűzet dőlésszögének beállítását, így téve még kényelmesebbé a mindennapi használatot.

Egyszerű multimédiás vezérlés

 A Genesis Rhod 600 RGB billentyűzet intuitív, könnyen használható multimédiás vezérlést biztosít minden igényes felhasználó számára. A multimédia vezérlése egyszerű az FN + F1 - F12 billentyűkombinációkkal.

Elérhetőség és árazás 

Genesis Rhod 600 RGB billentyűzet már elérhető a hazai piacon, ára pedig 10 000 Ft alatt van 2 év garancia mellett, vagyis kiemelkedő piaci ajánlatról beszélhetünk.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: