genesis-tarolt-a-lengyel-it-hardware-magazin-altal-rendezett-nepszerusegi-versenyen

Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

2023. május 24. Kocsis Bence Periféria hírek

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elismert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brand-nek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

A Genesis több kategóriában is első helyezést ért el, többek között:

  1. Vezetékes egér kategória: Genesis Krypton 555
  2. Gamer billentyűzet kategória: Genesis Thor 303 TKL
  3. Gamer szék kategória: Genesis Astat 700
  4. Lengyel gamermárka kategória: Genesis


Ezen győzelmek mellett a Genesis a versenyen további elismerést is szerzett, második helyezést érve el a gamer billentyűzetek kategóriában a Genesis Thor 660-nal és a számítógép házak kategóriájában a Genesis Irid 505F modellel. Emellett a Genesis harmadik helyezést ért el headset kategóriában a Genesis Radon 800 modellel.

Gamerszék kategória győztese: Genesis Astat 700

A Genesis Astat 700, mint a gamer székek kategóriájának győztese, bebizonyította, hogy elengedhetetlen kiegészítője minden gamer setupnak. A Genesis Astat 700 kivételes minősége és innovatív tervezése minden versenytársát felülmúlta a szavazáson. A Genesis Astat 700 a "Design and Recommendation" díjat kapta lenyűgöző és különleges designja, lélegző hálós - a meleg időben is extra kényelmet biztosító - anyaga, ergonomikus kialakítása, állítható deréktámasza, testreszabható funkciói, kényelmes 3D karfái és merev alumínium alapja miatt.

Gamer billentyűzet kategória győztese: Genesis Thor 303 TKL (Fekete)

A mechanikus billentyűzetek egyre inkább elterjedtek a gamer iparágban, ezt mutatja az is, hogy a Genesis Thor 303 TKL (Fekete) modell lett a győztes gamer billentyűzet kategóriában. Figyelemre méltó, hogy a második helyet is egy másik Genesis modell szerezte meg, a Thor 660 Wireless, amely számos elismerést kapott a versenyen.

A Genesis Thor 303 TKL-t elegáns és átgondolt tervezése, masszív felépítése, minőségi anyaghasználata, hot swap funkcionalitása, vonzó RGB háttérvilágítása, fonott kábele, átfogó funkciói, megfizethető ára, minőségi stabilizátorai és porálló kapcsolói miatt emelték ki a szavazók.

Vezetékes egerek kategória győztese: Genesis Krypton 555

A vezetékes egerek széles választékában a Genesis Krypton 555 modell győzedelmeskedett a szavazáson, felülmúlva számos versenytársát. Ez egy ultraolcsó ajánlat a szegmensben, és dicsérték erős felépítése, könnyű súlya, kivételes Kailh GM 4.0 kapcsolói, jól kalibrált PAW3333 optikai szenzora, vonzó designja, széles testreszabási lehetőségei és figyelemre méltó teljesítménye miatt.

Lengyel gamermárka kategória győztese: Genesis

Végül, a lengyel gamermárkák rendkívül kompetitív kategóriájában a Genesis lett az egyértelmű győztes, túlszárnyalva más ismert és népszerű számítógépes eszköz- és periféria gyártókat, mint amilyen például a SilentiumPC/SPC Gear és a KRUX márkák, jelentős előnnyel.

A Genesis győzelme tanúbizonysága annak elkötelezettségnek, hogy magas színvonalú gamer perifériákat készítenek megfizethető áron. Ezt az elismerést tovább erősítik a márka győzelmei a szavazás többi kategóriájában, ahol az olvasók nem csak a márkát, hanem konkrét eszközöket is értékelték.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: