hama-ujabb-gamer-billentyuzetek-erkeztek

HAMA: Újabb gamer billentyűzetek érkeztek

2024. február 19. Kocsis Bence Periféria hírek

A uRage termékpalettáján rengeteg billentyűzet található meg, amelyekben közös, hogy elsősorban a játékosok számára készültek. Az Exodus 900 a profik igényeit hivatott kielégíteni, jelenleg az Outemu Blue kapcsolóival választható, de a palettán jóárasított modell is található.

URAGE EXODUS 450 METAL

A LED megvilágítás hat különböző üzemmódban lehetséges az EXODUS 450 METAL esetében. A burkolat csiszolt alumínium, a 180 cm hosszú kábel pedig szövetbevonatot kapott. Az anti-ghosting technológia használata 26 gomb egyidejű lenyomását teszi lehetővé, a win-lock gomb pedig gondoskodik arról, hogy játék közben ne találkozzunk a windows képernyővel a win gomb véletlenszerű lenyomását követően. Az FN gombnak köszönhetően 12 multimédiás funkcióhoz férhetünk hozzá. 

Ár: 8500 Ft

URAGE EXODUS 700S

A félmechanikus kapcsolók a kék mechanikus kapcsolók mintájára hallható lenyomást produkálnak és akár 10 millió leütést is elviselnek. A billentyűzet 4 makrógombot kapott, ráadásul a makrófelvétel szoftver használata nélkül is lehetséges. Az anti-ghosting technológiának köszönhetően akár 24 gombot is lenyomhatunk és kapunk win lock gombot is. Csuklótámasz ebben az esetben is jár, ahogy a több zónás RGB világítás is. 

Ár: 12500 Ft

URAGE EXODUS 900

Az Exodus 900 esetében egy mechanikus billentyűzetről beszélhetünk, melyen Outemu Blue kapcsolók találhatók, melyek jellemzője a hangos működés és lágy nyomáspont. A 16,8 millió szín kiadására képes RGB világítás a gombok alatt található, ezen felül oldalsó világítást is kapunk. A mellékelt csuklótámasz levehető, mely nem pattintható módon, hanem mágnesesen illeszthetó a billentyűzethez. Az anyaghasználatra nem lehet panasz, hisz a fő elemek szálcsiszolt fém alkatrészek. Kapunk 6 makró gombot és 4 multimédia gombot is és ami a legfontosabb, magyar gombkiosztás (QWERTZ) áll rendelkezésre. 

Ár: 22500 Ft

URAGE EXODUS 515 ILLUMINATED

A billentyűzet kábelkötegelővel ellátott levehető kábellel rendelkezik, mely rugalmas szövetbevonatot kapott. Az anti-ghosting technológia ebben az esetben is 26 gomb egyidejű lenyomását teszi lehetővé, emellett win lock funkcióval is rendelkezik. A világítás intenzitását az átlátszó burkolat dobja fel. Bár a világítás nem gombonkénti, hanem csak többzónás így is szép látványt nyújt. A mellékelt csulkótámasz levehető, mely sokat tesz hozzá a kényelemhez. 

Ár: 11000 Ft

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: